Zakelijk een boot huren

De Tulpenroute Roelofarendsveen

Zakelijk evenement op het water

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje of zakelijk evenement? Overweeg dan eens om een boot te huren! Met onze uitgebreide selectie opties voor zakelijke bootverhuur, kunnen we aan al jouw wensen voldoen. Huur een boot met schipper, samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

Voor een zakelijke rondvaart kun je ook één van onze arrangementen bij ons afnemen. Staat jouw gewenste arrangement er niet tussen? Wij leveren graag maatwerk. Van catering tot entertainment, alles is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen voor een zakelijke rondvaart

Als je een boot mét schipper bij ons huurt, kun je gebruik maken van onderstaande arrangementen.

Prijzen

Op de specifieke arrangementen- en botenpagina's vind je de bijbehorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Een factuur ontvang je altijd pas achteraf.

Wij leveren graag maatwerk

Stuurman Bob stelt graag een rondvaart arrangement op maat voor je samen. Bob on Board maakt van je zakelijke rondvaart desgewenst een culinair of actief, maar vooral een ontspannen uitje. Uniek aan de rondvaarten van Bob is dat hij alle zorgen voor je uit handen neemt. In tegenstelling tot wanneer je een boot zonder schipper huurt, heb je geen omkijken naar verzekeringspapieren, vaarbewijs, versnaperingen of vaarkaarten. Genieten, beleven, zien en lachen in een bijzondere omgeving zijn de ingrediënten van een rondvaart met Bob!

Tevreden mensen van diverse bedrijven ⭐⭐⭐⭐⭐

Na 15 jaar bedrijfsvoering hebben we tal van zakelijke klanten blij mogen maken. De type bedrijven lopen uiteen van de Rabobank tot aan Bakker van Maanen. Of je nu een boot met schipper wilt huren voor 12 mensen of voor 100 mensen, wij staan voor je klaar.

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan