Vaarroutes Zuid-Holland

Varen in Zuid-Holland

Vaar door de mooiste plassen, meren en polders in het Groene Hart van Zuid-Holland. Hieronder zie je een overzicht van een aantal prachtige routes. Je kunt varen door Leiden, Alphen aan den Rijn, de Veense polder, het Braassemermeer of verschillende plassen zoals de Westeinderplassen of de Kagerplassen. Voor iedere rondvaart door Zuid-Holland ben je bij Bob on Board aan het juiste adres.

Maatwerk vaarroute in Zuid-Holland

Heb je zelf een route en/of activiteit bedacht? Een bedrijfsfeest, een uitje met vrienden/familie of een tocht met een zakenrelatie? Alles kan! Bespreek samen met Bob je wensen zoals een eigen route, dagindeling en eventuele activiteit. Na afstemming neemt hij de verdere zorg volledig uit handen. Om een indicatie te krijgen van de prijs, neem contact met ons op.

De mooiste vaarroutes van Zuid-Holland

Onze vaarroutes nemen je mee langs prachtige landschappen en langs iconische bezienswaardigheden. Van de polders uit Roelofarendsveen tot de bruisende kanalen van Leiden, elke route biedt een uniek perspectief op de charmes van Zuid-Holland. Vaar langs eeuwenoude molens en pittoreske dorpjes en geniet van de serene sfeer van het water.

Route door Leiden

Leiden is prachtig om doorheen te varen. Bewonder de indrukwekkende grachtenpanden en historische bruggen tijdens een rondvaart door de pittoreske binnenstad. Vaar langs het Academiegebouw of verken de Burcht van Leiden.

Route over de Kagerplassen

Je kunt ook een bezoek brengen aan de Kagerplassen. Ontdek dit prachtige plassengebied met zijn vele bochten, eilandjes en rietkragen. Geniet van een heerlijke lunch op één van de vele terrassen aan het water. Je kunt overigens ook een rondvaart met lunch bij ons boeken. In dat geval zorgen wij voor een heerlijke lunch op de boot.

Huur een boot

Om één van de vaarroutes in Zuid-Holland te kunnen varen heb je een boot nodig. Daarbij helpen wij je graag! Je kunt bij ons verschillende boten mét schipper huren. Ook kun je bij ons motorboten en fluisterboten zonder schipper huren.

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan