Vaarroute Westeinderplassen

Geniet van de Westeinderplassen

De Westeinderplassen zijn bereikbaar via de Ringvaart en vormen een rijk en verrassend watergebied, van één grote en meerdere kleine plassen. Een netwerk van kleine sloten verbindt de plassen met elkaar. Langs de oevers zijn prachtige eilandjes en jachthavens te vinden.

Varen in Aalsmeer

De Westeinderplassen zijn gelegen in Aalsmeer. Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen varen op de Westeinderplassen:

Prachtige omgeving: De Westeinderplassen zijn gelegen in een prachtig natuurgebied in Nederland, met schilderachtige landschappen en een divers ecosysteem. Het is een geweldige plek om te genieten van de natuur en te ontspannen op het water.

Recreatie en ontspanning: Het varen op de Westeinderplassen is een geweldige manier om te ontspannen en quality time door te brengen met vrienden en familie. Of je nu een rustig tochtje maakt, gaat zwemmen in het water, of geniet van een picknick aan boord, er is voor elk wat wils.

Ontdekkingstocht: Het verkennen van de Westeinderplassen per boot biedt de kans om verborgen plekjes te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven. Of je nu op zoek bent naar afgelegen eilandjes, vogels observeert of gewoon geniet van de rust en stilte van het water, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Vaarroute de Kaag

Varen over de plassen

Varen op de Westeinderplassen is een geweldige manier om te genieten van de natuur, plezier te hebben op het water en nieuwe ervaringen op te doen. Het is een bestemming die voor zowel lokale bewoners als toeristen veel te bieden heeft.

Vaarroute Westeinderplassen varen met één van onze boten?
Het varen van de vaarroute over de Westeinderplassen duurt ± 3 uur. Je kunt bij ons een boot met schipper of zonder schipper huren. Neem contact op via 0652083062 of info@bobonboard.nl en bespreek alle details: datum, prijzen en aanvullende arrangementen. Hieronder vind je alvast een aantal geschikte boten.

Welke boot kies jij?

Geschikte boven om over de Westeinderplassen te varen.

Tot 12 personen

Cooper

Met schipper

Tot 35 personen

Hare Majesteit

Met schipper

Tot 12 personen

Adri

Zonder schipper

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan