De Tulpenroute in Roelofarendsveen

Bijzondere verhalen over de Veender- en Lijkerpolder

Een vaartocht vol verhalen over de bloeiende polder. Tijdens deze rondvaart staat het verhaal van de tulp en haar bijzondere band met deze polder centraal. In de oer-Hollandse Veender- en Lijkerpolder worden wel te weten jaarlijks honderden miljoenen tulpen gekweekt. Klik op de rode bolletjes om een sfeer-impressie te krijgen van de Tulpenroute in Roelofarendsveen.

➞ De tulpenroute kun je hier in pdf formaat downloaden.

Laat je inspireren in de polder van Roelofarendsveen

Deze rondvaart duurt gemiddeld 2 uur. Tijdens het varen kom je diverse borden tegen. Op deze borden staan verhalen in de vorm van inspirerende weetjes, feiten en anekdotes die de Veense polder bijzonder maken. Achtergronden en verdieping van de verhalen vind je op de website van de tulpenroute.

De Tulpenroute Roelofarendsveen

Vaar de Tulpenroute

Heb je geen eigen boot om de Tulpenroute te kunnen varen? Huur via onze website een fluisterboot voor maximaal 8 personen en vaar zelf de Tulpenroute.

Voor een grote boot met schipper helpen wij je ook graag verder! Bekijk hieronder een aantal uitgelichte boten.

Wist je dat je bij het huren van een boot mét schipper ook een arrangement bij ons kunt afnemen? Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor hapjes & gekoelde drankjes zorgen. Heb je speciale wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Geschikte boten voor de Tulpenroute

Wil je zelf de Tulpenroute verkennen? Maak dan een keuze uit een fluisterboot of De Sjaak motorboot. Wil je een boot mét schipper huren? Kies de Cooper of één van onze andere boten. Voor vragen of advies kun je altijd Bob raadplegen.

Tot 8 personen

Fluisterboot

Zonder schipper

Tot 12 personen

De Sjaak

Zonder schipper

Tot 12 personen

Cooper

Met schipper

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan