De Tuinder Vertelt

Tuinder Kees vertelt tijdens deze rondvaart alles over het oude tuinbouwdorp Roelofarendsveen. Hij laat verborgen plekjes zien in deze polder en vertelt persoonlijke verhalen en anekdotes van vroeger.

De route

Tijdens deze rondvaart varen we de Tulpenroute. We starten bij het Sluisje, Zuideinde 3 in Roelofarendsveen. Hier werden vroeger de Veense tuinbouwproducten geveild en verhandeld. Tijdens de tocht verteld Kees u verhalen over de kolenboer van vroeger en de grote kassencomplexen. Kort samengevat een unieke beleving die u een keer moet meemaken! 

Impressie

Vertrektijd

Wanneer Bob de trossen los gooit hangt van de dag af. We vertrekken altijd rond het begin van de middag. Wij willen u vragen graag voor die tijd aanwezig te zijn. 

Reserveren

U kunt zich voor onderstaande data inschrijven. Ook als u niet met een grote groep bent (bijvoorbeeld alleen of samen) kunt u mee. Reserveren kan via gemakkelijk online via sloepennetwerk.

Data

Donderdag 9 juni om 13:30 uur
Donderdag 7 juli om 13:30 uur
Donderdag 4 augustus om 13:30 uur
Donderdag 18 augustus om 13:30 uur

Bent u met een groep en wilt u dit arrangement op een andere datum boeken? Geen probleem. Neem contact op met Bob en bespreek de mogelijkheden

Kosten

De kosten voor dit evenement bedragen €17,50 per persoon. 

De Tuinder Vertelt