BBQ on Board

Zorgeloos genieten begint én eindigt bij Bob on Board. Wat is er mooier dan aan boord te stappen en vanaf het water te genieten van de prachtige omgeving? Ontdek de mooie plassen en meren in Kaag en Braassem of vaar door de grachten van Leiden.

Een compleet verzorgde BBQ op de boot
Vanaf Roelofarendsveen vaart u langs de mooiste polders van Kaag en Braassem. U vaart richting het Brassemermeer, de Kagerplassen of misschien wel naar de Leidse grachten. Stuurman Bob stelt graag een route op maat voor u samen. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk, compleet verzorgde luxe BBQ van Keurslagerij van der Meer en wel op de boot tijdens het varen. De BBQ werkt niet op kolen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de rook.

Bob on Board levert maatwerk en kan een rondvaart geheel volgens uw wensen samenstellen. Elke rondvaart, culinair, actief of een combinatie, is daardoor vooral een ontspannen uitje.

Dit arrangement kan eenvoudig uitgebreid worden met een lunch en/of een borrel.

Inclusief: Stokbrood, kruidenboter, tapenade, aioli, salades en een compleet verzorgde BBQ (ossenhaas, black angus burger, barbequeworst, kipsaté en een garnalenspies).
Ook voor de vegetariërs staat er een overheerlijk assortiment klaar.
Duur: ± 3 uur
Prijs BBQ: €27,- per persoon incl. BTW. (Prijs is exclusief drankjes en de huur van een boot met schipper. De tarieven zijn hier te vinden.)
Aantal personen: in overleg
Wanneer: Vanaf eind maart t/m begin oktober

BBQ on Board