Rolstoeltoegankelijke boot huren

Rolstoeltoegankelijke boot huren

Rolstoelvriendelijke boot met rolstoellift huren

Hoe uniek is dat? Een boot met rolstoellift! We hebben niet één boot, maar twee boten met rolstoellift! Onze rolstoeltoegankelijke boten bieden mindervaliden de kans om te varen en te ontspannen op het water, net als iedereen. De boten zijn perfect voor iedereen die met een rolstoel of andere mobiliteitsbeperking van het water wil genieten.

Foto-impressie

Geschikte boten voor een rolstoel

De vloot van Bob on Board bestaat uit meer dan 10 verschillende boten. Twee daarvan zijn rolstoelvriendelijk. De eerste boot heet ‘Opa Dirk‘ en is geschikt voor 2 rolstoelen en 8 personen. Zonder rolstoel kunnen er 12 mensen aan boord. Onze tweede rolstoeltoegankelijke boot is de ‘Hare Majesteit Giethoorn‘. In deze boot kunnen maar liefst 6 rolstoelen en 28 mensen. Zonder rolstoelen kunnen er 35 mensen aan boord. De twee rolstoelvriendelijke boten kun je met schipper bij ons huren. Klik op de boten voor meer details.

Boot huren voor een rolstoel

Wil je een rolstoelvriendelijke boot huren? Dat kan! De boten kun je het hele vaarseizoen bij ons huren. Bij de huur zit standaard een schipper inbegrepen. De schipper zorgt ervoor dat jij een middag, avond of hele dag zorgeloos kunt genieten op het water. Eventueel kan de schipper ook voor hapjes en drankjes zorgen. Geef dit vooraf aan. Reserveer een boot voor een rolstoel door te bellen naar 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Populaire routes in 't Groene Hart van Zuid-Holland

Onze rolstoelvriendelijke boten zijn gelegen in Roelofarendsveen. Vanuit daar vaart Bob je door de mooiste plassen, meren en polders in het Groene Hart van Zuid-Holland. Hieronder zie je een overzicht van een aantal veel gekozen routes. Heb je zelf een route bedacht? Dat kan ook! Geef je wensen door aan Bob en hij neemt de verdere zorg volledig uit handen. Voor iedere rolstoelvriendelijke rondvaart door Zuid-Holland ben je bij Bob aan het juiste adres.

Plaatsen waar we vaak doorheen varen zijn: Leiden, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Hoogmade, de Kaag, de Bollenstreek, Aalsmeer en Warmond.

Wat klanten zeggen over onze rolstoeltoegankelijke boten ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van onze rolstoeltoegankelijke boten vonden.

Interesse of vragen?
Neem contact op!