Bob haalt u op

Vaste opstap locaties voor de rondvaarten van Bob on Board zijn Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Café de Haven en Restaurant Wagenaar zijn gelegen aan de pittoreske sluis van Roelofarendsveen. Bij deze opstaplocaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

Overige opstapplaatsen

Wilt u toch liever ergens anders opstappen? Het is ook mogelijk om elders in en rondom Kaag en Braassem op stappen voor bijvoorbeeld een rondvaart door Leiden of Alphen aan den Rijn. Brasserie De Kromme Does is een mooie opstapplaats voor beide rondvaarten. Voor het opstappen bij de Kromme Does worden €40,- aan voorvaarkosten in rekening gebracht.

Opstapplaatsen fluisterboten

De fluisterboten zijn op verschillende locaties in de omgeving van Kaag en Braassem te huren. De vaste opstaplocaties zijn bij de Veense Bukker en bij Brasserie De Kromme Does. Bij iedere locatie is er iemand aanwezig om u uitgebreide vaarinstructies te geven. 

Opstapplaats op maat

Woont u zelf aan het water in de gemeente Kaag en Braassem, dan kunnen wij u ook aan huis ophalen voor een van onze rondvaarten. Óf heeft u liever een andere opstapplaats? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Er worden bij een opstapplaats op maat voorvaarkosten in rekening gebracht. Deze bedragen €20,- per kwartier varen en gelden alleen voor de tijd die het kost om naar de opstapplaats te varen.