Hare Majesteit Giethoorn

Hare Majesteit Giethoorn

Specificaties Hare Majesteit Giethoorn

  • 35 personen (max)
  • Muziekinstallatie aanwezig
  • Heeft overkapping
  • Rolstoellift aanwezig
  • Reddingsvesten op aanvraag

De Hare Majesteit Giethoorn (HMG) is een authentieke punter die volledig volgens de wensen van Bob is gebouwd. De boot heeft door zijn ideale inrichting voldoende ruimte voor 35 personen. Vanwege de gestelde maatregelen kunnen er mogelijk minder personen mee om voldoende afstand te kunnen behouden. Dit is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap. Neem contact op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

De HMG is uitgerust met een overkapping, toilet en een muziekinstallatie (met Bluetooth aansluiting). Ook gekoelde consumpties zijn geen probleem. Uniek is dat de boot is uitgerust met een rolstoellift en voldoende ruimte biedt voor ongeveer tien rolstoelen aan boord. Ook voor mindervaliden is genieten op het water mogelijk met Bob on Board!

Prijsindicatie:

Hare Majesteit Giethoorn (max. 35 personen)
1e en 2e uur € 170,- per uur
Daarna 10% korting op het uurtarief

Routes:

Bob vaart verschillende vaarroutes binnen het Groene Hart. Wateren als de Kagerplassen, Braassermermeer en Westeinderplassen kent Bob op zijn duimpje en laat hij graag aan u zien. Benieuwd welke routes er nog meer zijn? Bekijk hier alle routes.

Maatwerk & arrangementen:

Naast het huren van een boot kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen. Bob verzorgt namelijk ook catering aan board, brengt u naar de leukste terrassen in de regio, leert u over paling of laat u zoeken naar het witte goud. Bekijk hier al onze arrangementen. Had u toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob er is van alles mogelijk!