De Zilvervloot

De Zilvervloot

Specificaties De Zilvervloot

  • 24 personen (max)
  • Muziekinstallatie aanwezig
  • Heeft overkapping
  • Reddingsvesten op aanvraag

De Zilvervloot is een unieke boot er is er maar één van dit type gebouwd en de eerste in zijn soort. Deze boot is casco opgeleverd en helemaal afgebouwd naar de wensen van Bob. De Zilvervloot is een hele brede boot (3,10 meter) en meer dan genoeg ruimte voor 24 personen. Vanwege de gestelde maatregelen kunnen er minder personen mee, om voldoende afstand te kunnen behouden. Dit is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap. Neem contact op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

De boot is uitgevoerd met een ruime overkapping, toilet en een muziekinstallatie (met Bluetooth verbinding). Ook gekoelde consumpties zijn beschikbaar. Samen met de Hare Majesteit Giethoorn en de Cooper is het nu dus mogelijk om voor ongeveer 70 mensen een rondvaart te organiseren door het Groene Hart.

Prijsindicatie:

Zilvervloot (max. 24 personen)
1e en 2e uur € 160,- per uur
Daarna 10% korting op het uurtarief

Routes:

Bob vaart verschillende vaarroutes binnen het Groene Hart. Wateren als de Kagerplassen, Braassermermeer en Westeinderplassen kent Bob op zijn duimpje en laat hij graag aan u zien. Benieuwd welke routes er nog meer zijn? Bekijk hier alle routes.

Maatwerk & arrangementen:

Naast het huren van een boot kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen. Bob verzorgt namelijk ook catering aan board, brengt u naar de leukste terrassen in de regio, leert u over paling of laat u zoeken naar het witte goud. Bekijk hier al onze arrangementen. Had u toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob er is van alles mogelijk!