De Sjaak en de Adri

De Sjaak en Adri

Specificaties De Sjaak en Adri

  • 12 personen (max)
  • Reddingsvesten op aanvraag

De Sjaak en Adri zijn oude schouwen die in 1982 zijn gebouwd aan de overkant van Restaurant Wagenaar, bij de scheepswerf Heemskerk in Roelofarendsveen. Ze zijn het laatste model dat is gebouwd voor de oude veiling van de Veen. Vroeger vervoerde deze schouw groenten naar de verschillende veilingen. Vanaf dat de oude veiling niet meer in gebruik was tot afgelopen winter, is de schouw bij een particulier geweest. Vanaf heden is Bob on Board eigenaar van deze schouwen, de Sjaak en de Adri. Beide schouwen zijn vernoemd naar de vorige eigenaar.

De Sjaak en de Adri zijn in coronatijd geschikt voor 8 personen. Neem contact op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

Routes:

Bob vaart verschillende vaarroutes binnen het Groene Hart. Wateren als de Kagerplassen, Braassermermeer en Westeinderplassen kent Bob op zijn duimpje en laat hij graag aan u zien. Benieuwd welke routes er nog meer zijn? Bekijk hier alle routes.

Maatwerk & arrangementen:

Naast het huren van een boot kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen. Bob verzorgt namelijk ook catering aan board, brengt u naar de leukste terrassen in de regio, leert u over paling of laat u zoeken naar het witte goud. Bekijk hier al onze arrangementen. Had u toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob er is van alles mogelijk!

Tarieven (zonder schipper)

  • Max. 12 personen
  • Dagdeel vanaf € 130,- (van 10.30 - 14.00 uur of van 14.30 - 18.00 uur)
  • Gehele dag vanaf € 200,- (van 10.30 - 18.00 uur)

Het huren van de Sjaak of Adri met schipper kan in overleg.