Cooper, een authentieke ervaring

Cooper

De Cooper is een mooie oogverblindende houten tender welke speciaal voor Bob is afgestemd op het vervoer van gasten. De boot is uitgerust met kussens, een overkapping, gekoelde drankjes en een muziekinstallatie. De boot is geschikt voor 12 personen. Vanwege de gestelde maatregelen kunnen er mogelijk minder personen mee om voldoende afstand te kunnen behouden. Dit is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap. Neem contact op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

Specificaties Cooper

  • 12 personen (max)
  • Muziekinstallatie aanwezig
  • Heeft overkapping
  • Reddingsvesten op aanvraag

Prijsindicatie:

De Cooper (max. 12 personen)
1e en 2e uur  € 140,- per uur
Daarna 10% korting op het uurtarief

Routes:

Bob vaart verschillende vaarroutes binnen het Groene Hart. Wateren als de Kagerplassen, Braassermermeer en Westeinderplassen kent Bob op zijn duimpje en laat hij graag aan u zien. Benieuwd welke routes er nog meer zijn? Bekijk hier alle routes.

Maatwerk & arrangementen:

Naast het huren van een boot kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen. Bob verzorgt namelijk ook catering aan board, brengt u naar de leukste terrassen in de regio, leert u over paling of laat u zoeken naar het witte goud. Bekijk hier al onze arrangementen. Had u toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob er is van alles mogelijk!