Onze vloot

Het ontstaan van de vloot

Bob kocht in 2004 een Amerikaanse taxiboot (“cab”). Deze boot, uitgevoerd in de inmiddels voor Bob kenmerkende kleur rood, was toentertijd uniek in de Nederlandse wateren. Bob had veel bekijks met zijn boot en regelmatig werd hem gevraagd of de boot te huur was. Dat inspireerde hem om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten: Bob on Board.

De Amerikaanse taxiboot werd al snel te klein. De vloot is sindsdien uitgebreid tot 14 boten die zeer geschikt zijn voor rondvaarten, maar allen nog steeds een unieke uitstraling hebben. De Cooper, de Zilvervloot, de Hare Majesteit Giethoorn en De Sjaak zijn dan ook zeer bekend in de wateren rondom het Groene Hart.

Rondvaartboot met schipper

De basis van Bob on Board is het huren van een rondvaartboot met schipper, maar dit is uit te breiden met vele extra's. Zo biedt Bob diverse culinaire arrangementen aan, zoals een BBQ op de Kagerplassen, dineren op de Braassemermeer en aanmeren op de leukste terrassen van het Groene Hart. Naast de Kagerplassen en de Braassermermeer vaart Bob ook nog vele andere routes. Een rondvaart door Zuid-Holland of varen door de Leidse grachten, alles is mogelijk. Hier vindt u alle routes die Bob vaart.