Vooruitblik op 2020

Fluisterboot

Terugblik op 2019

Bob kijkt met trots terug op het afgelopen jaar. Hieronder een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar.

Een mooi vaarseizoen

Het was dit jaar weer een mooie vaarseizoen, met goed weer en een warme nazomer. Er is dan ook volop genoten op het water met onze boten. Gezellige bedrijven en families hebben met ons de Veense polders weer bevaren. Waaronder Dobbe transport die hun personeelsuitje op het water compleet verzorgd doorbracht.

Vernieuwde tulpenroute

De vernieuwde tulpenroute werd in juni dit jaar geopend. De route is aangevuld met drie immens grote foto’s van Erna Rotteveel die de kassen langs de route versieren. De tulpenroute blijkt dit jaar ook weer een succes te zijn en vernieuwingen liggen in het verschiet. 

Plannen 2020

Een nieuw jaar met nieuwe ontwikkelingen voor Bob on Board.

Een nieuwe locatie

Bob on Board realiseert komend jaar een locatie op het Zuideinde. Hier kunnen bedrijfsfeesten volledig verzorgd met eten en drinken gehouden worden. Er kan eerst met de boot gevaren worden door de polders om vervolgens aan land te gaan en een hapje te eten. Dit is mogelijk tot een aantal van honderd man. Het project wordt op dit moment gerealiseerd en zal hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar afgerond zijn en dan bent u en uw bedrijf van harte welkom.

Uitbreiding van de vloot

Wij beschikken volgend jaar over extra fluisterboten om aan de grote belangstelling te kunnen voldoen. Bob on Board gaat met deze vloten meer varen vanaf locatie de Veense bukker in Roelofarendsveen. Zo kan een groter aantal mensen genieten van de prachtige vaarroutes in de Veense polders.

Vernieuwing van de tulpenroute

De tulpenroute wordt komend jaar nogmaals vernieuwd. Er worden ditmaal twee kassen met een prachtige beschildering versierd. Deze route blijft steeds maar mooier worden.

Fijne feestdagen

Namens Bob en alle andere kapiteins wensen wij u gezellige feestdagen toe en hopen u weer op het water te ontmoeten in 2020.