Varen met een fluisterboot in de nazomer

Regio midden Nederland heeft nog een week vakantie. Deze week zijn de meeste Nederlanders weer thuis om alles rustig voor te bereiden zodat de kinderen volgende week naar school kunnen. Tussen de voorbereidingen is er natuurlijk ook tijd voor leuke dingen om de vakantie gezellig af te sluiten. Deze temperaturen lenen zich perfect voor een dagje varen met een fluisterboot.

Heel eenvoudig varen zonder ervaring

Heeft u zelf nog nooit gevaren en weerhoudt u dit normaal om een fluiterboot te huren? Onze fluisterboten zijn eenvoudig te besturen. In tegenstelling tot andere boten hoeft u niet in tegenovergestelde richting de sturen. Dat maakt het varen van deze boot kinderlijk eenvoudig. Op de opstaplocaties in Roelofarendsveen en Hoogmade kunt u ook altijd om vaarinstructies vragen.

September wordt een prachtige maand

Als we naar de weersvoorspellingen kijken van de komende twee weken wordt het prachtig weer begin september. De temperaturen gaan wat naar beneden, maar dat is ook niet gek in deze tijd van het jaar. Weeronline voorspelt voor september voldoende warme en droge dagen. U kunt de komende maand nog voldoende genieten op het water. Wat dacht u van een mooie rondvaart met vrienden? Of staat u liever zelf aan het roer in een fluisterboot? U boekt beide opties eenvoudig online of telefonisch.