Start vaarseizoen 2019

Het is lente! De temperaturen nemen toe, het landschap kleurt langzaam weer groen en onze boten liggen weer in het water. Het rondvaartseizoen 2019 is officieel gestart. Het belooft een mooi jaar te worden want Bob heeft ook dit jaar weer van alles voor jou in petto.

Arrangementen online reserveren

Net als vorig jaar bieden we weer leerzame en vermakelijke arrangementen aan in de omgeving Kaag & Braassem. Nieuw dit jaar is het online reserveren van de arrangementen ‘De tuinder vertelt’ en ‘De molenaar vertelt’. Makkelijk toch! Benieuwd waar Bob dit jaar nog meer naar toe vaart? Bekijk ons uiteenlopende aanbod rondvaart-arrangementen.

Drie nieuwe fluisterboten

Vorig jaar moesten wij je soms teleurstellen dat al onze boten verhuurd waren. Bob heeft daarom drie nieuwe fluiterboten te water gelaten. Weet je nu al wanneer je graag met vrienden en familie wilt varen? Reserveer alvast jouw fluisterboot.

Nieuwe opstaplocaties voor fluisterboten

Naast de vertrouwde opstaplocaties van de fluisterboten komen er dit jaar twee bij. In Roelofarendsveen zijn de fluisterboten in 2019 ook te vinden naast De Kuijperij. Een primeur voor dit jaar is dat je Bob zijn boten ook buiten de Gemeente Kaag & Braassem kunt huren. Er zijn boten te water gegaan in Wormer bij de gelijknamige Jachthaven Wormer, vlak naast Zaandam.

Activiteiten

Bob vaart ook bij verschillende activiteiten in de regio. Aankomend seizoen kan je hem sowieso spotten tijdens Nationale Molendag & Schemerstad Leiden. Wil je tijdens jouw event ook gebruikmaken van de boten met schipper van Bob? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.