Rondvaart met diner

Bob biedt groepen tot 70 personen een rondvaart en diner naar keuze. Er zijn verschillende vaarroutes en eetmogelijkheden. Zo kunt u aan boord dineren, maar ook langs verschillende restaurants varen voor een 3-gangen diner. Dit alles onder leiding van een schipper aan boord, die u ook de leukste verhalen kan vertellen over de omgeving.

Boergondelen

Boergondelen is een rondvaart met diner door de gemeente Kaag en Braassem. In een grote open rondvaartboot of sloep meren wij aan bij drie verschillende restaurants. Ieder restaurant laat u haar lekkerste streekproduct proeven. De deelnemende restaurants zijn Kom Eten, De Hanepoel en Cafe De Haven. Gedurende de rondvaart zult u varen over de Braassemermeer, Wijde AA, Het Joppe, de Kagerplassen, de Ringvaart en de Wetering.

Boot BBQ

Een rondvaart door Leiden met barbecue? Bij Bob on board is dit mogelijk! Kies een rondvaart naar keuze en geniet met uw groep vrienden, collega’s of familie van een heerlijke BBQ on Board.

Kookworkshop op de boot

In samenwerking met Appels & Kook organiseren wij deze unieke kookworkshop op een boot. Terwijl u leert, ervaart en proeft vaart u door de mooiste natuurgebieden van Kaag en Braassem. Denk bijvoorbeeld aan de Hemmen, de Braassem en de Kaag.

Meer informatie

Wilt u meer weten wat er culinair op een rondvaartboot mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bob via info@bobonboard.nl of 06-52083062 en bespreek uw wensen.