Plannen voor 2022: klaar om te varen

We hopen op mooi weer in 2022! Wat voor vaarweer het echt wordt, moet nog blijken. Wel weten we dat wij helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar en een prachtig vaarseizoen. 

De successen van 2021

Ondanks de maatregelen, hebben wij afgelopen jaar ook onwijs genoten. Zo was de geocache een onwijs groot succes. Maar liefst 25% van de bootjes die zijn verhuurd bij de Veense Bukker, werd gebruikt om op zoek te gaan naar de schatten in de Veense polder. 

Ook hebben we veel aanvragen gehad voor de BBQ on Board. Met de sluiting van de restaurants, zochten groepen een alternatief om veilig én gezellig met elkaar te eten. Onze BBQ on Board biedt daar de perfecte gelegenheid toe en we hebben vele groepen mogen ontvangen. Hartstikke leuk! 

Tulpenroute nóg mooier

Vroeger was de tulpenroute alleen Bob zijn ding. Tegenwoordig werkt een stichting met een groep enthousiaste mensen aan de plannen voor en het onderhoud van de tulpenroute. Deze stichting zet zich in om de tulpenroute nóg mooier te maken, ook in 2022. Komend jaar breidt de tulpenroute zich uit met meer bestickerde kassen. Wij kijken ernaar uit! 

Tulpenroute

Onderhoud en nieuwe boten

Onze boten zijn klaar voor het nieuwe vaarseizoen. De Sjaak, Cooper en Adrie zijn gelakt en geverfd. En de twee benzinebootjes die bij de Kromme Does liggen, maken plaats voor een gloednieuwe fluistersloep. Deze sloep is elektrisch, en daardoor duurzamer dan de benzinebootjes, en een stuk luxer dan de fluisterboten die bij de Veense Bukker liggen. De Princess is onze nóg luxere fluistersloep. Hierdoor is deze nieuwe aanwinst de perfecte tussensloep. 

Veel vaarplezier! 

Een ding is zeker: Bob on Board is klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Vaart u met ons mee?