Opening vaarseizoen 2018!

De 14 boten liggen vanaf april weer voor u klaar. Ze zijn gelakt, geverfd en hebben er weer helemaal zin in. Met temperaturen boven de 20 graden openen wij het vaarseizoen van 2018!

Routes

Net als ieder jaar laat Bob u ook dit jaar weer de mooiste wateren van het Groene Hart zien. De Kagerplassen, Braassermermeer en Westeinderplassen, Bob vaart hier graag met u. Naast de prachtige natuur zijn er ook mogelijkheden om steden als Leiden en Alphen aan de Rijn te bewonderen. Buiten de schitterende routes is er ook maatwerk mogelijk.

Evenementen

Na het succes van vorig jaar, ook dit jaar ‘De tuinder vertelt’. Een rondvaart waar tuinder Kees en Arie alles vertelt over het tuinbouwdorp in de polder van Roelofarendsveen. Persoonlijke verhalen, anekdotes, verborgen plekjes en de historie van de polder. Het komt allemaal aan bod. Bekijk hier de verschillende data van dit bijzondere evenement en reserveer op tijd. Naast ‘de tuinder vertelt’ zijn er ook nog verschillende andere evenementen.

Huur een boot

Een rondvaartboot huren met schipper voor 12 tot 70 personen? Bekijk hier onze verschillende boten en reserveer gemakkelijk online. U huurt al een boot vanaf €105,- per uur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van Bob on Board? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@bobonboard.nl of 06 52 08 30 62.