Mooi weer en we mogen weer, wij hebben er zin in!

Ook grotere groepen kunnen weer bij Bob instappen. Uiteraard volgens de richtlijnen, voor een rondje door de polder of een volledig verzorgde BBQ on Board! Vaart u mee?

Varen met een groep

Afhankelijk van de boot en het gezelschap kunnen we weer met groepen in de rondvaartboot stappen. Onze boten hebben verschillende afmetingen en zijn daardoor geschikt voor groepen van verschillende aantallen. Bent u maar met een klein groepje? Of bestuurt u de boot liever zelf? Het is bij ons ook mogelijk om een fluisterboot, motorboot of sloep te huren en zelf het water op te gaan. 

Tulpenroute & geocache

Als u met een fluisterboot opstapt vanaf de Veense Bukker, vaart u direct de tulpenroute in. Geniet van mooi bestickerde kassen en het verhaal van de tulpenroute. Ook kunt u vanaf de Veense Bukker gemakkelijk op zoek naar schatten met geoacache.

Een nieuwe luxe sloep

Naast onze bekende boten, hebben we een nieuwe boot: een 12-persoons luxe sloep, de Princess. Deze kunt u met én zonder schipper huren. Het is een elektrische sloep met lithium accu en zeer makkelijk te besturen. De boot draait bijna om zijn eigen as heen en u heeft er geen vaarbewijs voor nodig. De Princess is voorzien van lekkere kussens en een cabrio-overkapping. Ziet u zich al in deze sloep varen? Wij wel!

De Princess

Arrangementen on Board

Maak uw rondvaart compleet met een van de verschillende arrangementen. Bob heeft van alles te bieden. Breid uw rondvaart bijvoorbeeld uit met een volledig verzorgde BBQ, een molenaar of tuinder aan boord die u alles vertelt over de omgeving. Wilt u liever iets anders doen tijdens de rondvaart? Ook dit is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Bob om uw ideeën te bespreken.