Laatste zomermaanden met de rondvaartboot

Nu we weer in juli zitten, duurt de zomer nog maar een paar maanden. Geniet deze laatste maanden nog volop door met de rondvaartboot het water op te gaan. Niet alleen stellen en huishoudens, maar ook grotere groepen kunnen nu bij Bob in de schuit plaatsnemen. Uiteraard volgens de richtlijnen, voor een rondje door de polder of een volledig verzorgde BBQ on Board! 

Varen met een groep

Afhankelijk van de boot en het gezelschap kunnen we weer met groepen in de rondvaartboot stappen. Onze boten hebben verschillende afmetingen en zijn daardoor geschikt voor groepen van verschillende aantallen. U kunt bij Bob on Board terecht voor groepen tot 16 personen met de maatregelen in acht genomen. Bent u maar met een klein gezelschap? Of bestuurt u de boot liever zelf? Het is bij ons ook mogelijk om een fluisterboot te huren en zelf het water op te gaan

Arrangementen on Board

Maak uw rondvaart compleet met een van de verschillende arrangementen. Bob heeft van alles te bieden. Breid uw rondvaart bijvoorbeeld uit met een volledig verzorgde BBQ, een molenaar of tuinder aan boord die u alles vertelt over de omgeving. Wilt u liever iets anders doen tijdens de rondvaart? Ook dit is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Bob om uw ideeën te bespreken.