Genieten van het vaarseizoen in 2021

Het nieuwe vaarseizoen is aangebroken en wij vinden het heerlijk dat we weer het water op kunnen. Boek een fluisterboot of motorboot van Bob On Board en geniet zelf van de mooie wateren die onze regio te bieden heeft. De rondvaarten laten helaas nog even op zich wachten, maar wij zijn er klaar voor zodra de omstandigheden het toelaten. 

Tulpenroute & fluisterboten

Gedurende het winterseizoen hebben we de tulpenroute nog fraaier gemaakt. Zo zijn er nog drie mooie foto's op verschillende kassen bij gekomen. Ontdek de prachtige plaatjes van de tulpenroute zelf en huur een fluisterboot vanaf de Veense Bukker

Tulpenroute

Motorboten bij Brasserie de Kromme Does

Vanaf maandag 19 april zijn onze twee 6-persoonsmotorboten weer te vinden in het water bij Brasserie de Kromme Does. Naast het vaarplezier heeft de Kromme Does nog meer te bieden. De brasserie is namelijk geopend voor koffie to go én u kunt lunch meenemen op de boot, als u dit vooraf reserveert. Boek nu uw motorboot bij de Kromme Does

Onderhoud aan onze boten

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het onderhouden van onze boten. Onder andere de Cooper is alweer helemaal in de lak gezet. De rondvaartboten zijn weer helemaal klaar voor komend seizoen en we kunnen niet wachten tot we er weer mee mogen varen. 

Cooper gelakt Cooper in het water

Een nieuwe luxe sloep

Naast onze bekende boten, hebben we een nieuwe boot: een 12-persoons luxe sloep, de Princess. Deze kunt u met én zonder schipper huren. Het is een elektrische sloep met lithium accu en zeer makkelijk te besturen. De boot draait bijna om zijn eigen as heen en u heeft er geen vaarbewijs voor nodig. De Princess is voorzien van lekkere kussens en een cabrio-overkapping. Ziet u zich al in deze sloep varen? Wij wel!

 Princess

Veel vaarplezier!

Wij hopen op veel zonnige dagen zodat u kunt genieten van de mooie wateren in onze regio. Met een fluisterboot of motorboot van Bob On Board moet dat zeker lukken!