Fluisterboot

Naast dat Bob grote rondvaartboten van 20 tot 80 bestuurt, laat hij u ook aan het roer. Huur uw eigen fluisterboot voor 4 tot 6 personen en geniet van de laatste nazomerdagen.

7 uur vaarplezier

De fluisterboten zijn voorzien van een elektromotor. Zo kunt u heerlijk rustig genieten van de waterrijke omgeving die de gemeente Kaag en Braassem kent. Bob heeft de mooiste vaarroutes uit de omgeving alvast voor u uitgezocht. Zo kunt u onder andere varen naar Leiden, Alphen aan den Rijn en de Kaag.

Catering

Een van de opstap locaties is Brasserie de Kromme Does. Zij zetten graag voor jou een goed gevulde picknicktas klaar gevuld met veel lekkers. Gaat u later in de middag varen? Boek dan een borrelpakket en geniet met vrienden op het water. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke catering wensen? Vraag het aan Brasserie de Kromme Does, 071-5018377.

Meer informatie

Wil u meer weten over het huren van een fluisterboot? Neem contact op met Bob. Hij kan u alles vertellen. U kunt hem bereiken via 06-52083062 of info@bobonboard.nl.