Een uitstapje met het gezin

Het vaarseizoen is dit jaar anders 'begonnen' dan ik me had voorgesteld. Veel rondvaarten en partijen konden niet doorgaan en dat duurt ook nog wel even. Uiteraard voor een goed doel. Wij hopen dan ook dat dit doel snel behaald wordt en iedereen elkaar binnenkort weer in goede gezondheid mag begroeten. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen die door de COVID-19 geraakt wordt. 

Fluisterboten

Laten we met elkaar focussen op het positieve: de dingen die we nog wél kunnen doen. Een stuk varen met een fluisterboot is een leuke activiteit voor een dagje uit of een uitstapje met het gezin. Houd hierbij alstublieft wel de richtlijnen van het RIVM aan en huur alleen een fluisterboot in een toegestaan gezelschap.

Een fluisterboot is een boot die u makkelijk zelf kunt bedienen en weinig tot geen geluid maakt, omdat hij is aangedreven door een elektromotor. Perfect voor een ontspannende vaartocht met dit heerlijke weer.

Hoe gaan we te werk?

U heeft geen vaarbewijs nodig om een fluisterboot te besturen. Wel is een korte instructie noodzakelijk zodat u veilig door de polders en plassen van Kaag en Braassem kunt varen. 

Normaliter leggen we op locatie aan u uit hoe een fluisterboot werkt, maar dit lijkt ons in deze tijd niet verstandig. Om ons contact hierin te minimaliseren, stuur ik u een instructievideo toe over hoe u gemakkelijk de boot kan besturen. Ook desinfecteren we de fluisterboten voorafgaand aan ieder gebruik. Op deze manier maken we er los van elkaar, maar toch samen, nog een mooi voorjaar en vaarseizoen van. Stuur een e-mail of bel met Bob via 06 52083062 voor meer informatie en reserveringen. 

De fluisterboten liggen bij de Veense Bukker, Hazenpad 1 in Roelofarendsveen. Let op! Aangezien De Kromme Does gesloten is, is het niet mogelijk bij deze locatie op te stappen.