Bob vaart tot eind oktober

De herfst start zacht dit jaar. De aankomende week tikt de thermometer nog diverse keren de 20 graden aan. Bob vaart daarom dit seizoen nog tot eind oktober met de Zilvervloot. Tussen het varen door is Bob ook alweer volop bezig met de voorbereidingen voor 2019.

Rondvaartboot de Zilvervloot

Deze rondvaartboot biedt ruimte aan 24 personen en is speciaal voor Bob afgebouwd. De Zilvervloot is ruim 3,10 meter breed en hierdoor zit iedereen zeer comfortabel. Overige faciliteiten zijn een ruime overkapping, toilet en een muziekinstallatie met Bluetooth verbinding. Waar je heen vaart kunt u zelf bepalen. Bob heeft de mooiste vaarroutes in de omgeving Kaag en Braassem voor u uitgestippeld, maar hier kan ook maatwerk aan te pas komen.  

Onderhoud

Nu het einde van het vaarseizoen in zicht is, is Bob druk bezig in de loods. De Cooper, Hare Majesteit Giethoorn en De Sjaak zijn uit het water. Er wordt hard geschuurd, gelakt en geverfd. Zo blijven de rondvaartboten in topconditie en kunt u volgend jaar weer volop genieten van het varen met een schipper.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van de Zilvervloot? Neem contact op met Bob via 06-520 830 62 of via info@bobonboard.nl.