Bob vertelt

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws, evenementen, routes en meer. Heeft u een leuk idee voor een bericht? Stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Mooi weer en we mogen weer, wij hebben er zin in!

Ook grotere groepen kunnen weer bij Bob instappen. Geniet volgens de richtlijnen van het heerlijke weer met een rondvaart van Bob on Board. 

Bekijk bericht

Geocache in de Veense polder

Terug van weg geweest: geocache in de Veense polder. Je vindt de caches in de Veense polder rond de tulpenroute. 

Bekijk bericht

Genieten van het vaarseizoen in 2021

Het nieuwe vaarseizoen is aangebroken en wij vinden het heerlijk dat we weer het water op kunnen. Boek een fluisterboot of motorboot van Bob On Board en geniet zelf van de mooie wateren die onze regio te bieden heeft. 

Bekijk bericht

Een uitstapje met het gezin

Het vaarseizoen is dit jaar anders 'begonnen' dan ik me had voorgesteld. Veel rondvaarten en partijen konden niet doorgaan en dat duurt ook nog wel even. Uiteraard voor een goed doel. Laten we met elkaar focussen op het positieve: de dingen die we nog wél kunnen doen. Lees meer over de mogelijkheden van onze fluisterboten.

Bekijk bericht

Vakantie uitjes op het water

Het recept voor verkoeling tijdens warme zomerdagen: water! De zomervakantie is het moment om er samen met het gezin, familie of collega’s op uit te gaan. Wij selecteerde voor u de leukste vakantie uitjes op het water

Bekijk bericht

Fluisterboot

Naast dat Bob grote rondvaartboten van 20 tot 80 personen bestuurt, laat hij u ook aan het roer. Huur uw eigen fluisterboot voor 4 tot 6 personen en geniet van de laatste nazomerdagen.

Bekijk bericht

Bedrijfsuitje - Rondvaart Kaag & Braassem en omgeving

Zet uw medewerkers in het zonnetje op het water. Laat ze heerlijk genieten van een prachtige rondvaart in de regio Kaag en Braassem. Catering, activiteiten, alles is mogelijk. Matoco Flowers ging u al een aantal keer voor. 

Bekijk bericht