Bob vertelt

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws, evenementen, routes en meer. Heeft u een leuk idee voor een bericht? Stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Laatste zomermaanden met de rondvaartboot

Nu we weer in juli zitten, duurt de zomer nog maar een paar maanden. Geniet deze laatste maanden nog volop door met de rondvaartboot het water op te gaan. Niet alleen stellen en huishoudens, maar ook grotere groepen kunnen nu bij Bob in de schuit plaatsnemen. Uiteraard volgens de richtlijnen, voor een rondje door de polder of een volledig verzorgde BBQ on Board! 

Bekijk bericht

Een uitstapje met het gezin

Het vaarseizoen is dit jaar anders 'begonnen' dan ik me had voorgesteld. Veel rondvaarten en partijen konden niet doorgaan en dat duurt ook nog wel even. Uiteraard voor een goed doel. Laten we met elkaar focussen op het positieve: de dingen die we nog wél kunnen doen. Lees meer over de mogelijkheden van onze fluisterboten.

Bekijk bericht

Vooruitblik op 2020

Bob on Board wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Bob kijkt met trots terug op het afgelopen jaar en kijkt uit naar de nieuwe ontwikkeling voor 2020. 

Bekijk bericht

Vakantie uitjes op het water

Het recept voor verkoeling tijdens warme zomerdagen: water! De zomervakantie is het moment om er samen met het gezin, familie of collega’s op uit te gaan. Wij selecteerde voor u de leukste vakantie uitjes op het water

Bekijk bericht

Fluisterboot

Naast dat Bob grote rondvaartboten van 20 tot 80 personen bestuurt, laat hij u ook aan het roer. Huur uw eigen fluisterboot voor 4 tot 6 personen en geniet van de laatste nazomerdagen.

Bekijk bericht

Bedrijfsuitje - Rondvaart Kaag & Braassem en omgeving

Zet uw medewerkers in het zonnetje op het water. Laat ze heerlijk genieten van een prachtige rondvaart in de regio Kaag en Braassem. Catering, activiteiten, alles is mogelijk. Matoco Flowers ging u al een aantal keer voor. 

Bekijk bericht