Bob vertelt

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws, evenementen, routes en meer. Heeft u een leuk idee voor een bericht? Stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Varen met een fluisterboot in de nazomer

Sluit de laatste week van de vakantie gezellig af. Huur een fluisterboot om met het gezin te genieten op het water. Als we de voorspellingen mogen geloven wordt het ook na de vakantie nog heerlijk weer!

Bekijk bericht

Vakantie uitjes op het water

Het recept voor verkoeling tijdens warme zomerdagen: water! De zomervakantie is het moment om er samen met het gezin, familie of collega’s op uit te gaan. Wij selecteerde voor u de leukste vakantie uitjes op het water

Bekijk bericht

Start vaarseizoen 2019

Het is lente! De temperaturen nemen toe, de landschappen kleuren langzaam weer groen en onze boten liggen weer in het water. Het rondvaartseizoen 2019 is officieel gestart. Het belooft een mooi jaar te worden want Bob heeft ook dit jaar weer van alles voor jou in petto.

Bekijk bericht

Bob vaart tot eind oktober

De herfst start zacht dit jaar. De aankomende week tikt de thermometer nog diverse keren de 20 graden aan. Bob vaart daarom dit seizoen nog tot eind oktober met de Zilvervloot. Tussen het varen door is Bob ook alweer volop bezig met de voorbereidingen voor 2019.

Bekijk bericht

Fluisterboot

Naast dat Bob grote rondvaartboten van 20 tot 80 personen bestuurt, laat hij u ook aan het roer. Huur uw eigen fluisterboot voor 4 tot 6 personen en geniet van de laatste nazomerdagen.

Bekijk bericht

Kaegse Gondelvaart

Vier 18 augustus De Kaegse Gondelvaart compleet verzorgd met een groep vrienden/ familie. Een verlichte boot met muziek, catering en een schipper. Alle ingrediënten voor een gezellige zaterdag avond. Om 21.15 uur starten we met varen en we sluiten de avond af met een spetterende vuurwerkshow.

Bekijk bericht

Rondvaart met diner

Bob biedt groepen tot 70 personen een rondvaart en diner naar keuze. Er zijn verschillende vaarroutes en eetmogelijkheden. Zo kunt u aan boord dineren, maar ook langs verschillende restaurants varen voor een 3-gangen diner. Dit alles onder leiding van een schipper aan boord, die u ook de leukste verhalen kan vertellen over de omgeving.

Bekijk bericht

Ervaar - Kaasboederij van der Poel

In de Kagerplassen ligt een eiland waar de Boerderij ‘Hoeve Waterrijk’ staat. De kazen van deze familie hebben al verscheidenen prijzen gewonnen. Tijdens deze excursie krijgt u alles te weten over hun winnende kazen. 

Bekijk bericht

Bedrijfsuitje - Rondvaart Kaag & Braassem en omgeving

Zet uw medewerkers in het zonnetje op het water. Laat ze heerlijk genieten van een prachtige rondvaart in de regio Kaag en Braassem. Catering, activiteiten, alles is mogelijk. Matoco Flowers ging u al een aantal keer voor. 

Bekijk bericht

Aspergehof Noordam

U komt hier meer te weten over het witte goud ‘asperges’. Op deze dag starten we met de geschiedenis van deze geliefde groenten, waarna een rondleiding volgt.

Bekijk bericht

Moederdag

Op 13 mei staan alle moeders weer in het zonnetje tijdens de viering van Moederdag. Heeft u nog geen idee wat u uw moeder cadeau wilt geven? Bob tipt hier een aantal originele en gezellige cadeau-ideeën voor uw moeder.

Bekijk bericht

Opening vaarseizoen 2018!

De 14 boten liggen vanaf april weer voor u klaar. Ze zijn gelakt, geverfd en hebben er weer helemaal zin in. Met temperaturen boven de 20 graden openen wij het vaarseizoen van 2018!

Bekijk bericht