Bob vertelt

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws, evenementen, routes en meer. Heeft u een leuk idee voor een bericht? Stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Nieuwe boot met rolstoellift

Met trots kunnen we vermelden dat we een tweede boot mét rolstoellift aan onze vloot hebben kunnen toevoegen! ''Opa Dirk'' is er bijna klaar voor!

Bekijk bericht

Nieuwe fluisterboten

Dit jaar hebben we veel nieuwe fluisterboten voor 8 personen. Binnenkort gaan ze te water en zijn ze klaar voor gebruik.

Bekijk bericht

Varen tussen de bollen

Gedurende 5 weken, 2 april t/m 6 mei, varen wij met de Giethoorn tussen de bollenvelden. We vertrekken dagelijks om 13.00 uur voor een anderhalf uur durende tocht. Laat u verrassen door de heerlijke geuren en geniet van de kleurenpracht! 

Bekijk bericht

Plannen voor 2022: klaar om te varen

We hopen op mooi weer in 2022! Wat voor vaarweer het echt wordt, moet nog blijken. Wel weten we dat wij helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar en een prachtig vaarseizoen. 

Bekijk bericht

Mooi weer en we mogen weer, wij hebben er zin in!

Ook grotere groepen kunnen weer bij Bob instappen. Geniet volgens de richtlijnen van het heerlijke weer met een rondvaart van Bob on Board. 

Bekijk bericht

Geocache in de Veense polder

Terug van weg geweest: geocache in de Veense polder. Je vindt de caches in de Veense polder rond de tulpenroute. 

Bekijk bericht

Een uitstapje met het gezin

Het vaarseizoen is dit jaar anders 'begonnen' dan ik me had voorgesteld. Veel rondvaarten en partijen konden niet doorgaan en dat duurt ook nog wel even. Uiteraard voor een goed doel. Laten we met elkaar focussen op het positieve: de dingen die we nog wél kunnen doen. Lees meer over de mogelijkheden van onze fluisterboten.

Bekijk bericht

Vakantie uitjes op het water

Het recept voor verkoeling tijdens warme zomerdagen: water! De zomervakantie is het moment om er samen met het gezin, familie of collega’s op uit te gaan. Wij selecteerde voor u de leukste vakantie uitjes op het water

Bekijk bericht

Fluisterboot

Naast dat Bob grote rondvaartboten van 20 tot 80 personen bestuurt, laat hij u ook aan het roer. Huur uw eigen fluisterboot voor 4 tot 6 personen en geniet van de laatste nazomerdagen.

Bekijk bericht

Bedrijfsuitje - Rondvaart Kaag & Braassem en omgeving

Zet uw medewerkers in het zonnetje op het water. Laat ze heerlijk genieten van een prachtige rondvaart in de regio Kaag en Braassem. Catering, activiteiten, alles is mogelijk. Matoco Flowers ging u al een aantal keer voor. 

Bekijk bericht