Bob vertelt

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws, evenementen, routes en meer. Heeft u een leuk idee voor een bericht? Stuur een e-mail naar info@bobonboard.nl.

Ervaar - Kaasboederij van der Poel

In de Kagerplassen ligt een eiland waar de Boerderij ‘Hoeve Waterrijk’ staat. De kazen van deze familie hebben al verscheidenen prijzen gewonnen. Tijdens deze excursie krijgt u alles te weten over hun winnende kazen. 

Bekijk bericht

Bedrijfsuitje - Rondvaart Kaag & Braassem en omgeving

Zet uw medewerkers in het zonnetje op het water. Laat ze heerlijk genieten van een prachtige rondvaart in de regio Kaag en Braassem. Catering, activiteiten, alles is mogelijk. Matoco Flowers ging u al een aantal keer voor. 

Bekijk bericht

Aspergehof Noordam

U komt hier meer te weten over het witte goud ‘asperges’. Op deze dag starten we met de geschiedenis van deze geliefde groenten, waarna een rondleiding volgt.

Bekijk bericht

Moederdag

Op 13 mei staan alle moeders weer in het zonnetje tijdens de viering van Moederdag. Heeft u nog geen idee wat u uw moeder cadeau wilt geven? Bob tipt hier een aantal originele en gezellige cadeau-ideeën voor uw moeder.

Bekijk bericht

Opening vaarseizoen 2018!

De 14 boten liggen vanaf april weer voor u klaar. Ze zijn gelakt, geverfd en hebben er weer helemaal zin in. Met temperaturen boven de 20 graden openen wij het vaarseizoen van 2018!

Bekijk bericht