Tante Cor fluistersloep huren

Foto-impressie

Specificaties fluistersloep voor 8 personen

De Tante Cor fluistersloep voor 8 personen is perfect geschikt voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s. Geniet samen van de natuurlijke schoonheid terwijl je rustig over het water glijdt. De fluistersloep wordt aangedreven door een elektrische motor, waardoor de boot geen schadelijke uitstoot produceert en het milieu niet belast.

8 Personen (Max.)

De Tante Cor fluistersloep is geschikt voor maximaal 8 personen. Met wie ga jij de boot op?

7 uur vaarplezier

De fluistersloep heeft een actieradius van minimaal 7 uur. Afhankelijk van gewicht en vaargedrag kan dit meer worden.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Opstapplaats

De Tante Cor fluistersloep voor 8 personen is gelegen aan een vaste opstapplaats in Hoogmade die niet gewijzigd kan worden. De opstapplaats is:

Brasserie De Kromme Does
Vissersweg 1, 2355 AL Hoogmade

Dagelijks geopend
vanaf 10:00 uur

Het restaurant ligt zoals haar naam doet verklappen aan de ‘Kromme Does’. Vanaf dit water kun je eenvoudig richting Leiden of Alphen aan den Rijn varen.

Tarieven

De Tante Cor kun je huren voor een dagdeel of een hele dag. De fluistersloep is te huur vanaf €105,00. De prijs kan variëren door het hoog- en laagseizoen en het huren van een dagdeel of hele dag.

Tante Cor voor 8 personen reserveren

De fluistersloep voor 8 personen is te huur vanaf 1 april t/m 15 oktober. Na het plaatsen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies. Goed om te weten: bij Brasserie de Kromme Does (opstaplocatie) is altijd iemand aanwezig om je uitgebreide vaarinstructies te geven.

Op de huur van onze boten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Mooie fluistersloep routes

Wil je een mooi dagje door Leiden, Alphen aan den Rijn of over de Kaag varen? Reserveer dan vandaag onze fluistersloep voor 8 personen. Hieronder hebben we een aantal routes voor je uitgelicht. Maar uiteraard ben je vrij om een andere route te kiezen!

Vragen of advies?
Neem contact op!