Princess fluistersloep huren

Foto-impressie

Specificaties fluistersloep voor 12 personen

De Princess is geschikt voor groepen tot 12 personen. Het is een elektrische sloep met een lithium accu en zeer makkelijk te besturen. De boot draait bijna om zijn eigen as heen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. De Princess is voorzien van lekkere kussens, een cabrio-overkapping en een fijne speaker.

12 Personen (Max.)

De Princess fluistersloep is geschikt voor maximaal 12 personen. Met wie ga jij de boot op?

7 uur vaarplezier

De Princess heeft een actieradius van minimaal 7 uur. Afhankelijk van gewicht en vaargedrag kan dit meer worden.

Heeft overkapping

De boot is voorzien van een cabrio-overkapping. Handig voor als het onverhoopt gaat regenen.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Opstapplaats

De Princess fluistersloep voor 12 personen is gelegen aan een vaste opstapplaats in Hoogmade die niet gewijzigd kan worden. De opstapplaats is:

Brasserie De Kromme Does
Vissersweg 1, 2355 AL Hoogmade

Dagelijks geopend
vanaf 10:00 uur

Het restaurant ligt zoals haar naam doet verklappen aan de ‘Kromme Does’. Vanaf dit water kun je eenvoudig richting Leiden of Alphen aan den Rijn varen.

Tarieven

De Princess kun je huren voor een dagdeel of een hele dag. De fluistersloep is te huur vanaf €160,00. De prijs kan variëren door het hoog- en laagseizoen en het huren van een dagdeel of hele dag.

Princess voor 12 personen reserveren

De Princess fluistersloep voor 12 personen is perfect geschikt voor een ontspannen dag op het water. Ga lekker genieten met familie, vrienden of collega’s. De boot is te huur vanaf 1 april t/m 15 oktober. Na het plaatsen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies. Goed om te weten: bij Brasserie de Kromme Does (opstaplocatie) is altijd iemand aanwezig om je uitgebreide vaarinstructies te geven.

Op de huur van onze boten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Leuke routes die je kunt varen

Vanaf de opstapplaats in Hoogmade kun je alle kanten op. De meest populaire routes die vanaf Brasserie De Kromme Does worden gevaren hebben we hieronder voor je uitgelicht. Mocht je interesse hebben om de Tulpenroute in de polder van Roelofarendsveen te varen, dan adviseren wij je om de standaard fluisterboot voor 8 personen te huren. De opstapplaats van deze boot is namelijk in Roelofarendsveen.

Vragen of advies?
Neem contact op!