Fluistersloep huren

Onze fluistersloepen

Wil je een fluistersloep huren in het Groene Hart van Zuid-Holland? Bob on Board helpt je graag verder! We hebben namelijk twee luxe fluistersloepen in de verhuur, die beide een actieradius hebben van minimaal 7 uur. Hiermee kun je een mooie dag varen! Er zijn er veel verschillende routes mogelijk.

Tot 12 personen

Tot 8 personen

Opstapplaats Hoogmade

Brasserie De Kromme Does is de vaste opstapplaats van onze beide fluistersloepen. Het restaurant ligt zoals haar naam doet verklappen aan de ‘Kromme Does’. Het adres is: Vissersweg 1, 2355 AL Hoogmade. Bij De Kromme Does is voldoende parkeergelegenheid. 

Vanaf de opstapplaats kun je eenvoudig richting Leiden, de Kagerplassen of Alphen aan den Rijn varen.

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de Royal Electric!

Sinds kort is Bob on Board eigenaar geworden van de Royal Electric. Dit is een volledig elektrische boot voor maximaal 32 personen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het varen, want onze ervaren schipper neemt die taak graag op zich. De schipper vaart de route die je wenst en zorgt voor een ontspannen en comfortabele vaart.

Wil je tijdens de vaartocht genieten van een heerlijke BBQ, een rondvaart met lunch of wil je liever onbeperkt hapjes en drankjes? Kies dan voor één van onze arrangementen!

Populaire routes

Vanaf Brasserie de Kromme Does in Hoogmade vaar je met een fluistersloep gemakkelijk richting de Kagerplassen, Leiden, Alphen aan den Rijn, en Roelofarendsveen. Oftewel allerlei mooie plaatsen in het Groene Hart van Zuid-Holland. De meest populaire routes vind je hieronder.

Waarom een fluistersloep huren?

Er zijn tal van redenen om een fluistersloep te huren. Hieronder de belangrijkste:

Milieuvriendelijkheid

Onze fluistersloepen werken op elektriciteit, waardoor ze niet alleen geruisloos zijn, maar ook milieuvriendelijk. Je kunt genieten van een zorgeloze tijd op het water zonder de natuur te verstoren.

Comfort en luxe

Stap aan boord van onze sloepen en ervaar ultiem comfort en luxe. Met ruime zitplaatsen en zachte kussens.

Eenvoudige bediening

Onze fluistersloepen zijn eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginners. Je krijgt een korte instructie voordat je vertrekt, zodat je met vertrouwen het water op kunt gaan.

Verken de mooiste plekjes

Vaar op je eigen tempo en ontdek de verborgen juweeltjes van het Groene Hart, Kaag & Braassem, Roelofarendsveen, Leiden, De Kaag of Alphen aan den Rijn. Van schilderachtige grachten tot serene meren, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Flexibele huuropties

We bieden flexibele huuropties aan die zijn afgestemd op jouw behoeften. Zo kun je een fluistersloep huren voor een dagdeel of voor een hele dag.

Reserveer vandaag nog!

Fluistersloep huren? Reserveer vandaag nog jouw fluistersloep bij Bob on Board en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het water. Op de specifieke fluisterbotenpagina’s kun je online je reservering plaatsen.

Vragen of advies?
Neem contact op!