Fluisterboot Leiden

Fluisterboot huren Leiden

We hebben twee fluisterboten die per direct beschikbaar zijn! De fluisterboten verhuren we zonder schipper, waardoor je zelf de boot bestuurt. Een vaarbewijs is hiervoor niet nodig. Je kunt eenvoudig online de beschikbaarheid controleren en een reservering plaatsen. De opstaplocatie voor beide fluisterboten bevindt zich bij Brasserie De Kromme Does in Hoogmade (Vissersweg 1, 2355 AL). Vanaf dit punt is het slechts 6 kilometer varen naar het centrum van Leiden.

Tot 12 personen

Tot 8 personen

📍 Opstaplocatie: Brasserie De Kromme Does in Hoogmade

Brasserie De Kromme Does is de vaste opstapplaats van onze beide fluistersloepen. Het restaurant ligt zoals haar naam doet verklappen aan de ‘Kromme Does’. Het adres is: Vissersweg 1, 2355 AL Hoogmade. Bij De Kromme Does is voldoende parkeergelegenheid. Bekijk de locatie in Google Maps.

Vanaf de opstapplaats kun je eenvoudig richting Leiden varen. Binnen drie kwartier ben je in het centrum van Leiden.

Fluisterboot huren in de omgeving Leiden

Wil je een fluisterboot huren in Leiden voor een onvergetelijke dag op het water? Wij bieden fluisterboten aan die perfect geschikt zijn om door de grachten van Leiden te varen. Vanaf onze opstapplaats ben je in een mum van tijd in het hart van Leiden. Hier kun je een middag doorbrengen op het water en de schitterende grachten verkennen.

Kan ik in de fluisterboot eten en drinken?

Jazeker, eigen eten en drinken is toegestaan in de fluisterboot. TIP: na een middag varen is het wellicht leuk om een hapje te eten bij Brasserie De Kromme Does in Hoogmade. Dit is een uitstekend restaurant met heerlijke gerechten, een echte aanrader!

Fluisterbootje huren in Leiden

Hoe werkt het huren van een fluisterboot door Leiden?

Kies eerst een van onze fluistersloepen: Tante Cor of De Princess. Ga vervolgens naar het reserveringsgedeelte, selecteer de gewenste datum en tijd, en rond je reservering af. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met instructies. Bij aankomst bij Brasserie De Kromme Does, waar je de boot ophaalt, zal het personeel je instrueren. Zij geven uitleg over de boot en de route en beantwoorden rustig al je vragen.

Aantal personen fluisterboot Leiden

Hoeveel personen kunnen er in de fluisterboot?

Wil je een fluisterboot huren in Leiden, dan heb je keuze uit twee boten. De Princess is geschikt voor maximaal 12 personen en met Tante Cor kunnen maximaal 8 personen mee varen. Wil je je hond meenemen? Dat is geen enkel probleem. Voor jou en je passagiers bieden wij luxe zitkussens en rugsteunen, zodat iedereen comfortabel en ontspannen kan genieten van een dagje uit.

Hoe lang kan ik met een fluisterboot door het centrum van Leiden varen?

Met een fluisterboot geniet je van in totaal 7 uur vaarplezier! Reken erop dat je drie kwartier nodig hebt om Leiden te bereiken en nog eens drie kwartier voor de terugreis. Dit betekent dat je 5,5 uur de tijd hebt om door het centrum van Leiden te varen.

Waarom een fluisterboot huren in de omgeving Leiden?

Een fluisterboot huren voor een dagje varen in Leiden is een geweldige belevenis. Met onze elektrische boten, voorzien van een geruisloze elektromotor, geniet je van een serene tocht. Zonder het geluid van een traditionele motor kun je volledig opgaan in de rust van de natuur, omringd door het gezang van vogels, het rustgevende gekabbel van het water en het zachte ruisen van de wind. Bij aankomst in Leiden zul je ook de voordelen van de elektromotor ervaren. Daarnaast zul je ontdekken dat onze fluisterboten moeiteloos onder alle bruggen door kunnen varen. Ze zijn gemakkelijk te besturen en het maken van bochten gaat moeiteloos. Bovendien zijn onze fluisterboten uiterst milieuvriendelijk.

Vragen of advies?
Neem contact op!