8-personen fluisterboot huren

Foto-impressie

Specificaties Fluisterboot 8 personen

We hebben 6 fluisterboten voor 8 personen in de verhuur. De boten zijn makkelijk te besturen en hebben op één accu een vaartijd van minimaal 7 uur. Afhankelijk van gewicht en vaargedrag kan dit meer worden.

8 Personen (Max.)

De standaard fluisterboot is geschikt voor maximaal 8 personen. Met wie ga jij de boot op?

7 uur vaarplezier

De boten hebben een actieradius van minimaal 7 uur. Afhankelijk van gewicht en vaargedrag kan dit meer worden.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Opstapplaats

Onze fluisterboten voor 8 personen hebben een vaste opstapplaats in Roelofarendsveen die niet gewijzigd kan worden. De opstapplaats is:

De Veense Bukker
Hazenpad 1, 2377 AA Roelofarendsveen

Dagelijks geopend
Ma. t/m vrij. van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Vanaf de opstapplaats bij de Veense Bukker kun je direct door de Veense polder of langs de tulpenroute varen. Ook kun je eenvoudig het Braassemermeer op varen richting Leiden, Aalsmeer of Alphen aan den Rijn.

Tarieven

Je huurt een fluisterboot voor 8 personen al vanaf € 95,00 per dagdeel. Afhankelijk van de duur dat je een fluisterboot huurt kun je verschillende routes varen. Huur je een dagdeel, dan is een rondje varen in de polder van Roelofarendsveen aan te raden.

Wil je met de fluisterboot varen naar de Kagerplassen, Leiden of Alphen aan de Rijn? Dan adviseren wij je om de fluisterboot een hele dag te huren. Dat kan v.a. € 147,50. Zo kun je tussendoor ook een gezellig terras aan het water bezoeken.

Fluisterboot voor 8 personen reserveren

Stap aan boord van onze comfortabele fluisterboot en geniet met maximaal 8 personen van een ontspannen en geruisloze vaartocht door de prachtige natuur. De boot is te huur vanaf 1 april t/m 15 oktober. Na het plaatsen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies. Goed om te weten: bij de Veense Bukker (opstaplocatie) is altijd iemand aanwezig om je uitgebreide vaarinstructies te geven.

De fluisterboot is perfect voor een gezellige middag met familie, vrienden of collega’s.

Op de huur van onze boten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van onze fluisterboten vonden.

Tip: vaar de Tulpenroute

De Tulpenroute is een prachtige vaartocht van 2 uur door de Veense polder in Roelofarendsveen, het hart van de Nederlandse tulpenkweek. Tijdens de route geniet je van de idyllische polders en interessante verhalen over de geschiedenis en cultuur van de regio. Op verschillende kassen langs de route vind je ook een beeldverhaal van de poldersage over de Veenmeermin. Bekijk de route in pdf

De Tulpenroute: een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Geocaching Tulpenroute Roelofarendsveen Bob on Board

Geocaching in de Veense polder

Geocaching is een spel en vrije tijdsactiviteit waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenoemde cache te vinden.

In de Veense polder zijn rond de Tulpenroute verschillende caches verstopt. Ben jij gek op geocachen? Huur dan een fluisterboot bij Bob on Board en vind de schatten van de Veense polder!

Andere beschikbare boten

De motorboot Adri kun je zelf besturen en eenvoudig online reserveren. De opstapplaats is net zoals de fluisterboot voor 8 personen bij de Veense Bukker in Roelofarendsveen. De opstapplaats van de fluistersloepen Princess en Tante Cor is in Hoogmade bij Brasserie De Kromme Does.

Tot 12 personen

Tot 12 personen

Tot 8 personen

Vragen of advies?
Neem contact op!