Fluisterboot huren

Onze fluisterboten en sloepen zijn beschikbaar om te boeken

Fluisterboot verhuur

Op zoek naar een unieke en ontspannende manier om de waterrijke natuur van het Groene Hart te verkennen? Huur dan een fluisterboot! Wij verhuren de standaard fluisterboot vanaf een opstaplocatie in Roelofarendsveen. De opstaplocatie van de fluistersloepen bevindt zich in Hoogmade. Vanaf deze locaties kun je varend genieten van de mooiste wateren in Kaag & Braassem, Leiden en Alphen aan den Rijn. Ook kun je over wateren varen zoals de Westeindeplassen, Kagerplassen en het Braassemermeer.

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Tot 8 personen

Opstapplaatsen Roelofarendsveen

De standaard fluisterboot voor 8 personen heeft twee opstapplaatsen in Roelofarendsveen. De eerste bevindt zich bij de Veense Bukker (Hazenpad 1, 2377 AA). De tweede bevindt zich bij Eetcafé Punt (Langeweg 2, 2371 EG). Vanaf de opstapplaatsen kun je direct door de Veense Polder, langs de Tulpenroute of het Braassemermeer varen.

Opstapplaats Hoogmade

Voor beide fluistersloepen is de opstaplocatie bij Brasserie De Kromme Does in Hoogmade (Vissersweg 1, 2355 AL). Het restaurant ligt zoals haar naam doet verklappen aan de 'Kromme Does'. Vanaf dit water kun je eenvoudig richting Leiden, de Kagerplassen of Alphen aan den Rijn varen.

Fluisterboot huren Groene Hart, Zuid Holland, Roelofarendsveen

7 uur vaarplezier

Met een fluisterboot of sloep kun je 7 uur varen en verschillende delen van de omgeving rondom Kaag & Braassem ontdekken.

Tip van Bob!

Wanneer je ervoor kiest om richting Leiden of de Kaag te varen, dan raden wij je aan om een fluistersloep te huren vanaf de Kromme Does in Hoogmade. Als je liever door de polder, over de Braassem en langs de Tulpenroute vaart, huur dan een standaard fluisterboot en start je route vanaf de Veense Bukker in Roelofarendsveen.

Reviews over onze fluisterboten ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van onze fluisterboten vonden.

Wist je dat?

Sinds kort hebben wij de Royal Electric aan onze vloot toegevoegd! Dit is een volledig elektrische boot voor maar liefst 32 personen! Bij het huren van deze boot zit altijd een schipper inbegrepen. De schipper vaart de route die jij wilt. Ook is het mogelijk om bij het huren van de Royal Electric een arrangement af te nemen, zoals een BBQ op het water, een rondvaart met lunch of een arrangement met hapjes & drankjes.

Populaire routes

Met een fluisterboot vaar je zelf door de mooiste plassen, meren en polders in het Groene Hart van Zuid-Holland. Hieronder een overzicht van een aantal prachtige routes. Je kunt varen door de grachten van Leiden, Alphen aan den Rijn, de Veense polder, het Braassermermeer of verschillende plassen zoals de Westeinder- of de Kagerplassen. Er is geen mooiere manier om de Nederlandse natuur te leren kennen dan vanaf het water in een stille fluisterboot.

Wat is een fluisterboot?

Fluisterboten zijn elektrisch aangedreven boten die geruisloos varen. Hierdoor geniet je in alle rust van de prachtige natuur om je heen. Geen gebrul van motoren, maar alleen het gekabbel van het water en de geluiden van de vogels.

Kan ik een fluisterboot eenvoudig zelf besturen?

Ja dat kan! In tegenstelling tot andere boten hoef je bij een fluisterbootje niet in tegenovergestelde richting de sturen. Dat maakt het varen van een fluisterboot kinderlijk eenvoudig. Uiteraard krijg je voor vertrek uitgebreide vaarinstructies over het besturen en gebruiken van een fluisterboot.

Voordelen fluisterbootje huren

➞ Eenvoudig te bedienen
➞ Een fluisterbootje is erg stil
➞ Geen vaarbewijs benodigd
➞ Zeven uur vaarplezier door het Groene Hart
➞ Milieuvriendelijk

Varen met een fluisterboot: ontdek de mooiste plekjes

Door te varen met een fluisterboot kun je op plekken komen die met andere boten niet bereikbaar zijn. Vaar door smalle sloten van de polder in Roelofarendsveen of verken de oevers van het Braassemermeer. Onderweg kun je aanmeren om te picknicken, te zwemmen of te wandelen.

Fluisterboot huren Groene Hart, Zuid-Holland, Roelofarendsveen

Fluisterboot huren in Roelofarendsveen? Geniet van het Groene Hart in Zuid-Holland. Of je nu alleen bent, met je partner of een groep vrienden, een fluisterboot biedt een ontspannen en milieuvriendelijke manier om de omgeving te verkennen. Door het huren van een fluisterboot kun je geruisloos door de prachtige waterwegen glijden, zonder de natuur te verstoren. Echt een aanrader!

Waarom kiezen voor fluisterboot verhuur?

Rust en stilte: Met een fluisterboot kun je genieten van de rustige geluiden van de natuur zonder het lawaai van een traditionele motorboot.

Milieuvriendelijk: Fluisterboten zijn elektrisch aangedreven, waardoor ze geen schadelijke emissies uitstoten en het ecosysteem niet verstoren.

Toegankelijkheid: Zelfs als je geen ervaring hebt met varen, zijn fluisterboten gemakkelijk te besturen. Je krijgt een korte instructie en dan ben je klaar om te gaan!

Verken verborgen pareltjes: Met een fluisterboot kun je vaak plekken bereiken die met andere boten moeilijk toegankelijk zijn, waardoor je verborgen juweeltjes van de natuur kunt ontdekken.

Huur een fluisterboot en bekijk Leiden vanaf een ander perspectief

Ontdek de charmante grachten van Leiden op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met fluisterboot verhuur! Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar een nieuwe manier om de stad te ervaren of een bezoeker die de verborgen pareltjes van Leiden wil ontdekken, het huren van een fluisterboot Leiden biedt de perfecte gelegenheid om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken.

Fluisterboot huren de Kaag: ontdek de schoonheid van de Kagerplassen!

De Kagerplassen, gelegen in het Groene Hart van Nederland, staan bekend om hun schoonheid en rust. Met een oppervlakte van maar liefst 700 hectare is het een paradijs voor watersporters. Ervaar de ultieme vrijheid, huur een fluisterboot en vaar vanuit Roelofarendsveen of Hoogmade richting de Kaag.

Waarom een fluisterboot huren en varen naar Alphen aan den Rijn?

Alphen aan den Rijn heeft een prachtige omgeving! Na het huren van een fluisterboot kun je varen door de pittoreske grachten van Alphen aan den Rijn, langs historische panden en groene oevers. Ontdek daarnaast de prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals de Nieuwkoopse Plassen of het Groene Hart.

Fluisterboot huren voor op de Westeinderplassen

De Westeinderplassen zijn een prachtig en uitgestrekt merengebied gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Holland, nabij Aalsmeer. Deze plassen vormen een belangrijk recreatiegebied en trekken jaarlijks vele bezoekers aan vanwege hun natuurlijke schoonheid en diverse activiteiten. De Westeinderplassen zijn geweldig om met een fluisterboot te verkennen.

Fluisterboot Hoogmade

Wie Hoogmade zegt, zegt De Does. Het riviertje is onlosmakelijk met het dorp verbonden en wie Hoogmade via het water binnen komt, raakt onmiddellijk gecharmeerd van de landelijke schoonheid van het dorp. Echt een aanrader om met een fluisterboot door Hoogmade heen te varen.

Verken de schoonheid van Kaag & Braassem met een fluisterboot

Ontdek de verborgen pareltjes van Kaag & Braassem terwijl je over de kronkelende waterwegen glijdt. Stop bij schilderachtige dorpjes langs de oever, waar charmante molens, oude kerken en gezellige cafés wachten om ontdekt te worden. Of vaar naar afgelegen natuurgebieden, waar je kunt genieten van ongerepte flora en fauna in hun natuurlijke habitat.

Reserveer jouw fluisterboot avontuur vandaag nog

Klaar om heerlijk te genieten op het water? Reserveer dan vandaag nog jouw fluisterboot bij Bob on Board!

Interesse of vragen?
Neem contact op!