Zilvervloot huren?

De Zilvervloot is beschikbaar om te boeken

Foto-impressie

Specificaties Zilvervloot

De Zilvervloot is een unieke boot! Er is namelijk maar één van dit type gebouwd en de eerste in zijn soort. Deze boot is casco opgeleverd en helemaal afgebouwd naar de wensen van Bob. De Zilvervloot is een hele brede boot (3,10 meter), biedt meer dan genoeg ruimte voor 24 personen en wordt standaard mét schipper gehuurd. De boot is uitgevoerd met een ruime overkapping, toilet en een muziekinstallatie (met Bluetooth koppeling). Ook gekoelde consumpties zijn beschikbaar.

24 Personen (Max.)

De Zilvervloot is geschikt voor maximaal 24 personen. Met wie ga jij de boot op?

Muziek installatie

Op de boot is een muziekinstallatie aanwezig. Het makkelijke is dat er d.m.v. bluetooth gekoppeld kan worden.

Heeft overkapping

De Zilvervloot is voorzien van een overkapping. Handig voor als het onverhoopt gaat regenen.

Toilet
aanwezig

Op de boot is een toilet aanwezig. Ideaal voor langere vaartochten.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Prijsindicatie

Bij het huren van de Zilvervloot zit standaard een schipper inbegrepen. De boot heeft ruimte voor maximaal 24 personen. De eerste twee uur betaal je €160,- per uur, daarna 10% korting op het uurtarief. Naast het huren van de boot kun je ook kiezen voor één van onze arrangementen.

Zilvervloot reserveren?

De Zilvervloot is beschikbaar om te boeken. Neem contact op met Bob om je reservering te plaatsen. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Heb je speciale wensen? Geef ze door, we sturen je graag een offerte op maat.

Opstapplaatsen

Bob on Board is gevestigd in Roelofarendsveen, maar uiteraard is het ook mogelijk om elders in en rondom gemeente Kaag en Braassem op te stappen.

Roelofarendsveen

Gratis

In Roelofarendsveen zijn vaste opstaplocaties: Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alphen a/d Rijn

€60,-

In Alphen a/d Rijn wordt vaak in het centrum in de buurt van de Alphensebrug opgestapt. Om in Alphen a/d Rijn op te stappen wordt €60,- voorvaarkosten in rekening gebracht.

Leiden

€75,-

In Leiden kan vrijwel overal worden opgestapt. Klanten stappen vaak op in de buurt van de Kippenbrug of de Beestenmarkt. We rekenen €75,- voorvaarkosten.

Maatwerk

Nader te bepalen

Wil je opstappen in de Bollenstreek, aan de Westeinderplassen, aan de Kagerplassen of ergens anders in Zuid-Holland? Geen probleem! Bel of mail Bob en bespreek de mogelijkheden.

Populaire arrangementen

Combineer het huren van de Zilvervloot met één van onze arrangementen! Bob verzorgt namelijk ook catering aan boord, brengt je naar de leukste terrassen in de regio of laat je prachtige bollenvelden zien. Bekijk hier alle arrangementen. Heb je toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob, er is van alles mogelijk!

Borrelboot Leiden

All-inclusive vaart

Hapjes & drankjes

Zorgeloos genieten

BBQ op het water

Van de Keurslager

Populaire routes

Bob vaart je door de mooiste plassen, meren en polders in het Groene Hart van Zuid-Holland. Hieronder zie je een overzicht van een aantal veel gekozen routes. Heb je zelf een route bedacht? Dat kan ook! Geef je wensen door aan Bob en hij neemt de verdere zorg volledig uit handen. Voor iedere rondvaart door Zuid-Holland ben je bij Bob aan het juiste adres.

Reviews over de Zilvervloot ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van de Zilvervloot vonden.

Interesse of vragen?
Neem contact op!