Royal Electric huren?

De Royal Electric is beschikbaar om te boeken

Foto-impressie

Specificaties Royal Electric

Een boot voor 32 personen die volledig elektrisch is, hoe uniek is dat? Deze milieuvriendelijke boot stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit waardoor de boot beter is voor het milieu. Een mooie bijkomstigheid is dat de elektrische boot veel stiller is dan een boot met een verbrandingsmotor. De boot wordt standaard mét schipper gehuurd. Wil je gekoelde drankjes, hapjes of een maatwerk arrangement? Alles kan! Bel of mail Bob om de mogelijkheden te bespreken.

32 Personen (Max.)

De Royal Electric is geschikt voor maximaal 32 personen. Met wie ga jij de boot op?

Volledig elektrisch

Een milieuvriendelijke boot die stil is en de luchtkwaliteit niet verslechterd.

Muziek
installatie

Op de boot is een muziekinstallatie aanwezig. Het makkelijke is dat er d.m.v. bluetooth gekoppeld kan worden.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Prijsindicatie

Bij het huren van de elektrische boot zit standaard een schipper inbegrepen. De boot heeft ruimte voor maximaal 32 personen. De eerste twee uur betaal je €170,- per uur, daarna 10% korting op het uurtarief. Naast het huren van de boot kun je ook kiezen voor één van onze arrangementen.

Royal Electric reserveren?

De Royal Electric is beschikbaar om te boeken. Deze boot is perfect voor: feesten en partijen, bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendenuitjes, rondvaarten en nog veel meer!

Neem contact op met Bob om je reservering te plaatsen. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Heb je speciale wensen? Geef ze door, we sturen je graag een offerte op maat.

Opstapplaatsen

Bob on Board is gevestigd in Roelofarendsveen, maar uiteraard is het ook mogelijk om elders in en rondom gemeente Kaag en Braassem op te stappen.

Roelofarendsveen

Gratis

In Roelofarendsveen zijn vaste opstaplocaties: Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alphen a/d Rijn

€60,-

In Alphen a/d Rijn wordt vaak in het centrum in de buurt van de Alphensebrug opgestapt. Om in Alphen a/d Rijn op te stappen wordt €60,- voorvaarkosten in rekening gebracht.

Leiden

€75,-

In Leiden kan vrijwel overal worden opgestapt. Klanten stappen vaak op in de buurt van de Kippenbrug of de Beestenmarkt. We rekenen €75,- voorvaarkosten.

Maatwerk

Nader te bepalen

Wil je opstappen in de Bollenstreek, aan de Westeinderplassen, aan de Kagerplassen of ergens anders in Zuid-Holland? Geen probleem! Bel of mail Bob en bespreek de mogelijkheden.

Populaire arrangementen

Wil je tijdens de vaartocht genieten van een heerlijke BBQ, een rondvaart met lunch of wil je liever onbeperkt hapjes en drankjes? Kies dan voor één van onze arrangementen!

Hapjes & drankjes

Zorgeloos genieten

BBQ op het water

Van de Keurslager

Borrelboot Leiden

All-inclusive vaart

Populaire routes

De schipper vaart de route die je wenst en zorgt voor een ontspannen en comfortabele vaart. Van een rondvaart met eten door Zuid-Holland tot het varen door Leiden op een borrelboot. Hieronder zie je een overzicht van een aantal veel gekozen routes. Heb je zelf een route bedacht? Dat kan ook! Geef je wensen aan ons door, dan maken we een route op maat.

Wat klanten zeggen over onze elektrische boot

Bekijk wat andere mensen zeggen over de Royal Electric.

Interesse of vragen?
Neem contact op!