Opa Dirk huren?

Opa Dirk is beschikbaar om te boeken

Foto-impressie

Specificaties Opa Dirk

De Opa Dirk is uniek! Dit is namelijk een rolstoeltoegankelijke boot die is voorzien van een rolstoellift. Zo kunnen minder validen ook genieten op het water. Opa Dirk kan standaard mét schipper worden gehuurd. De boot is uitgerust met een gedeeltelijke overkapping en een muziekinstallatie. Wil je een boottocht met eten, lunch of diner? Alles kan! Bel of mail Bob om de mogelijkheden te bespreken.

12 Personen (Max.)

De Opa Dirk is geschikt voor maximaal 12 personen. Met wie ga jij de boot op?

Muziek installatie

Op de boot is een muziekinstallatie aanwezig. Er kan d.m.v. bluetooth gekoppeld worden.

Rolstoellift aanwezig

Uniek is dat de boot is voorzien van een rolstoellift.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Prijsindicatie

Bij het huren van de Opa Dirk zit standaard een schipper inbegrepen. De boot heeft ruimte voor maximaal 12 personen. De eerste twee uur betaal je €140,- per uur, daarna 10% korting op het uurtarief. Naast het huren van de boot kun je ook kiezen voor één van onze arrangementen.

Opa Dirk reserveren?

Opa Dirk is beschikbaar om te boeken. Neem contact op met Bob om je reservering te plaatsen. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Heb je speciale wensen? Geef ze door, we sturen je graag een offerte op maat.

Opstapplaatsen

Bob on Board is gevestigd in Roelofarendsveen, maar uiteraard is het ook mogelijk om elders in en rondom gemeente Kaag en Braassem op te stappen.

Roelofarendsveen

Gratis

In Roelofarendsveen zijn vaste opstaplocaties: Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alphen a/d Rijn

€60,-

In Alphen a/d Rijn wordt vaak in het centrum in de buurt van de Alphensebrug opgestapt. Om in Alphen a/d Rijn op te stappen wordt €60,- voorvaarkosten in rekening gebracht.

Leiden

€75,-

In Leiden kan vrijwel overal worden opgestapt. Klanten stappen vaak op in de buurt van de Kippenbrug of de Beestenmarkt. We rekenen €75,- voorvaarkosten.

Maatwerk

Nader te bepalen

Wil je opstappen in de Bollenstreek, aan de Westeinderplassen, aan de Kagerplassen of ergens anders in Zuid-Holland? Geen probleem! Bel of mail Bob en bespreek de mogelijkheden.

Populaire arrangementen

Van een rondvaart met eten door Zuid-Holland tot het varen door Leiden op een borrelboot. Combineer het huren van de Opa Dirk met één van onze arrangementen! Kies bijvoorbeeld voor een rondvaart met lunch of voor het huren van een BBQ boot. Heb je iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob, er is van alles mogelijk!

Hapjes & drankjes

Zorgeloos genieten

BBQ op het water

Van de Keurslager

Maatwerk

Jouw wensen

Populaire routes

Het varen van één van onderstaande vaarroutes is zeker aan te raden! Mocht je zelf een route hebben bedacht, dan kan dat natuurlijk ook! Geef je wensen door aan Bob en hij neemt de verdere zorg volledig uit handen.

Reviews over Opa Dirk ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van de Opa Dirk vonden.

Interesse of vragen?
Neem contact op!