Boot huren met schipper

Boten huren met kapitein

Bij Bob on Board kun je verschillende boten met schipper huren. Iedere boot is geschikt voor een uniek aantal personen. De kleinste boot met kapitein is geschikt voor 12 personen en op de grootste boot kunnen 35 personen mee varen. Wil je met meer dan 35 personen een rondvaart met schipper boeken? Geen probleem! In dat geval kunnen we meerdere boten voor jou reserveren. Zodoende kunnen er tot maximaal 100 personen tegelijk mee varen.

Goed om te weten: twee boten (Opa Dirk en Hare Majesteit Giethoorn) zijn voorzien van een rolstoellift. Hierdoor maken we het mogelijk dat mindervaliden ook kunnen genieten op het water.

Tot 12 personen

Tot 35 personen

Tot 12 personen

Tot 24 personen

Tot 32 personen

Arrangementen met schipper

Als je een boot met kapitein bij ons huurt, kun je gebruik maken van één van onderstaande arrangementen.

De voordelen van het huren van een boot met schipper

Het huren van een boot met kapitein biedt verschillende voordelen, denk aan:

Navigatie en routeplanning: onze schippers kennen de beste routes, interessante plekken om te bezoeken en mogelijke obstakels op het water. Hierdoor kun je als huurder zorgeloos genieten van de reis, zonder je zorgen te hoeven maken over de navigatie.

Lokale expertise: de schippers van Bob on Board hebben veel lokale kennis. Ze kunnen je waardevolle inzichten en aanbevelingen geven over de omgeving.

Comfort en gemak: het hebben van een schipper aan boord betekent dat je kunt ontspannen en genieten van de ervaring, zonder je zorgen te maken over het besturen van de boot. Dit is vooral handig als je niet bekend bent met het varen of als je gewoon wilt relaxen tijdens je uitje.

Geen vaarbewijs: voor het huren van een boot met kapitein heb je zelf geen vaarbewijs nodig. De schipper uiteraard wel. Hij is verantwoordelijk voor de veiligheid van de vaart.

Arrangementen: we bieden verschillende arrangementen aan die je alleen kunt boeken bij het huren van een boot mét schipper. Zo verzorgen wij graag voor jou de hapjes & drankjes aan boord, ook is het mogelijk om een complete BBQ op het water door ons te laten verzorgen.

Kortom, het huren van een boot met schipper zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten op het water!

Rondvaart met schipper

Wil je een zorgeloze rondvaart met schipper door het Groene Hart van Zuid-Holland? Dat kan! Onze kapiteins varen geregeld door Leiden, Alphen aan den Rijn, Roelofarendsveen, Aalsmeer, De Kaag, Warmond en tal van andere plaatsen. Bekijk onze samengestelde vaarroutes of lever zelf een route aan.

Boot met schipper reserveren

Een boot met schipper huren kun je eenvoudig doen door contact op te nemen met Bob. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan