Hare Majesteit Giethoorn huren?

Hare Majesteit is beschikbaar om te boeken

Foto-impressie

Specificaties Hare Majesteit Giethoorn

De Hare Majesteit Giethoorn (HMG) is een authentieke punter die voldoende ruimte biedt voor 35 personen. De HMG wordt standaard mét schipper gehuurd en is uitgerust met een overkapping, toilet en een muziekinstallatie (met Bluetooth koppeling). Ook gekoelde consumpties zijn geen probleem. Uniek is dat de boot is uitgerust met een rolstoellift en voldoende ruimte biedt voor ongeveer tien rolstoelen aan boord. Ook voor mindervaliden is genieten op het water mogelijk met Bob on Board!

35 Personen (Max.)

De HMG is geschikt voor maximaal 35 personen. Met wie ga jij de boot op?

Muziek installatie

Op de boot is een muziekinstallatie aanwezig. Het makkelijke is dat er d.m.v. bluetooth gekoppeld kan worden.

Heeft overkapping

De HMG is voorzien van een overkapping. Handig voor als het onverhoopt gaat regenen.

Rolstoellift

Uniek is dat de boot is voorzien van een rolstoellift. Zo kunnen mindervaliden ook genieten op het water.

Toilet aanwezig

Op de boot is een toilet aanwezig. Ideaal voor langere vaartochten.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Prijsindicatie

Bij het huren van de Hare Majesteit Giethoorn zit standaard een schipper inbegrepen. De boot heeft ruimte voor maximaal 35 personen. De eerste twee uur betaal je €170,- per uur, daarna 10% korting op het uurtarief. Naast het huren van de boot kun je ook kiezen voor één van onze arrangementen voor bijvoorbeeld hapjes en drankjes.

Hare Majesteit Giethoorn reserveren?

De Hare Majesteit Giethoorn is beschikbaar om te boeken. Neem contact op met Bob om je reservering te plaatsen. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Heb je speciale wensen? Geef ze door, we sturen je graag een offerte op maat.

Opstapplaatsen

Bob on Board is gevestigd in Roelofarendsveen, maar uiteraard is het ook mogelijk om elders in en rondom gemeente Kaag en Braassem op te stappen.

Roelofarendsveen

Gratis

In Roelofarendsveen zijn vaste opstaplocaties: Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alphen a/d Rijn

€60,-

In Alphen a/d Rijn wordt vaak in het centrum in de buurt van de Alphensebrug opgestapt. Om in Alphen a/d Rijn op te stappen wordt €60,- voorvaarkosten in rekening gebracht.

Leiden

€75,-

In Leiden kan vrijwel overal worden opgestapt. Klanten stappen vaak op in de buurt van de Kippenbrug of de Beestenmarkt. We rekenen €75,- voorvaarkosten.

Maatwerk

Nader te bepalen

Wil je opstappen in Hoogmade, Woubrugge, De Kaag, Leimuiden, Aalsmeer, Warmond of een andere plaats in Zuid-Holland? Geen probleem! Bel of mail Bob en bespreek de mogelijkheden.

Populaire arrangementen

Combineer het huren van de Hare Majesteit Giethoorn met één van onze arrangementen! Bob verzorgt namelijk ook catering aan boord, brengt je naar de leukste terrassen in de regio of laat je prachtige bollenvelden zien. Bekijk hier alle arrangementen. Heb je toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob, er is van alles mogelijk!

Hapjes & drankjes

Zorgeloos genieten

BBQ op het water

Van de Keurslager

Borrelboot Leiden

All-inclusive vaart

Populaire routes

Bob is een ervaren schipper die je graag meeneemt op een rondvaart door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Hij vaart je langs de mooiste plassen, meren en polders! Bob on Board biedt een aantal routes aan die gevaren kunnen worden. Heb je zelf een route in gedachten? Dat kan ook! We zijn flexibel en we stellen graag een route samen die aan al jouw wensen voldoet.

Wat klanten zeggen ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van de Hare Majesteit Giethoorn vonden.

Interesse of vragen?
Neem contact op!