De Sjaak huren?

Foto-impressie

Specificaties De Sjaak

De Sjaak heeft een roemrijk verleden. Ooit was deze boot een trouwe werkboot, die groenten vervoerde naar diverse veilingen. Nadien beleefde de boot een nieuw leven als pleziervaartuig in handen van een particuliere eigenaar. Enkele jaren geleden kwam De Sjaak in bezit van Bob on Board, die de authentieke boot met liefde en respect in ere houdt. De naam ‘De Sjaak’ is een blijvende ode aan de vorige eigenaar. Kom aan boord en ervaar de charme van De Sjaak!

Maximaal
12 personen

De Sjaak is geschikt voor maximaal 12 personen. Met wie ga jij de boot op?

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Opstapplaats

De Sjaak motorboot voor 12 personen heeft een vaste opstapplaats in Roelofarendsveen die niet gewijzigd kan worden. De opstapplaats is:

De Veense Bukker
Hazenpad 1, 2377 AA Roelofarendsveen

Dagelijks geopend
Ma. t/m vrij. van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Vanaf de opstapplaats bij de Veense Bukker kun je direct door de Veense polder of langs de tulpenroute varen.

De Sjaak voor 12 personen reserveren

Met een paar muisklikken reserveer je de Sjaak motorboot voor een onvergetelijke vaartocht met wel 12 personen. De boot is beschikbaar van 1 april tot en met 15 oktober. Na je reservering ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Geen zorgen: bij de Veense Bukker (opstaplocatie) staat er altijd iemand klaar om je uitgebreide vaarinstructies te geven. Zo kun je met een gerust hart aan je boottocht beginnen!

Reserveer de Sjaak motorboot vandaag nog en geniet van een prachtige dag op het water!

Op de huur van onze boten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Tip: vaar de Tulpenroute

Dompel je onder in de wondere wereld van de tulpen tijdens een unieke vaartocht door Roelofarendsveen, het kloppende hart van de Nederlandse tulpenkweek. De Tulpenroute voert je gedurende twee uur langs schitterende beelden.

Laat je meeslepen door de boeiende verhalen die op prachtige plekken langs de route worden verteld. Inspirerende weetjes, fascinerende feiten en ontroerende anekdotes onthullen de unieke geschiedenis en cultuur van de Veense polder.

Bekijk de route in pdf

Andere beschikbare boten

Wil je geruisloos door de polder van Roelofarendsveen varen? Kies dan een fluisterboot. Ben je geïnteresseerd in een boot mét schipper, kies dan bijvoorbeeld de Cooper, Zilvervloot of één van onze andere boten. Eventueel met hapjes & drankjes te reserveren.

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Tot 24 personen

Vragen of advies?
Neem contact op!