Cooper huren?

De Cooper is beschikbaar om te boeken

Foto-impressie

Specificaties Cooper

De Cooper is een mooie oogverblindende houten tender! De boot is uitgerust met kussens, een overkapping en een muziekinstallatie. De Cooper is geschikt voor 12 personen en wordt standaard mét schipper gehuurd. Wil je gekoelde drankjes, hapjes of een maatwerk arrangement? Alles kan! Bel of mail Bob om de mogelijkheden te bespreken.

12 Personen (Max.)

De Cooper is geschikt voor maximaal 12 personen. Met wie ga jij de boot op?

Muziek installatie

Geniet van de leukste deuntjes op het water, want op de boot is een muziekinstallatie aanwezig.

Heeft overkapping

De Cooper is voorzien van een overkapping. Ideaal voor als het onverhoopt gaat regenen.

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Prijsindicatie

Bij het huren van de Cooper zit standaard een schipper inbegrepen. De boot heeft ruimte voor maximaal 12 personen. De eerste twee uur betaal je €140,- per uur, daarna 10% korting op het uurtarief. Naast het huren van de boot kun je ook kiezen voor één van onze arrangementen.

Cooper reserveren?

De Cooper is beschikbaar om te boeken. Neem contact op met Bob om je reservering te plaatsen. Je kunt hem telefonisch bereiken via: 06 52 08 30 62 of stuur een e-mail naar: info@bobonboard.nl.

Heb je speciale wensen? Geef ze door, we sturen je graag een offerte op maat.

Opstapplaatsen

Bob on Board is gevestigd in Roelofarendsveen, maar uiteraard is het ook mogelijk om elders in of rondom gemeente Kaag en Braassem op te stappen.

Roelofarendsveen

Gratis

In Roelofarendsveen zijn vaste opstaplocaties: Café de Haven en Restaurant Wagenaar. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alphen a/d Rijn

€60,-

In Alphen a/d Rijn wordt vaak in het centrum in de buurt van de Alphensebrug opgestapt. Om in Alphen a/d Rijn op te stappen wordt €60,- voorvaarkosten in rekening gebracht.

Leiden

€75,-

In Leiden kan vrijwel overal worden opgestapt. Klanten stappen vaak op in de buurt van de Kippenbrug of de Beestenmarkt. We rekenen €75,- voorvaarkosten.

Maatwerk

Nader te bepalen

Wil je opstappen in Hoogmade, Woubrugge, De Kaag, Leimuiden, Aalsmeer, Warmond of een andere plaats in Zuid-Holland? Geen probleem! Bel of mail Bob en bespreek de mogelijkheden.

Populaire arrangementen

Combineer het huren van de Cooper met één van onze arrangementen! Bob verzorgt namelijk ook catering aan boord, brengt je naar de leukste terrassen in de regio of laat je prachtige bollenvelden zien. Bekijk hier alle arrangementen. Heb je toch iets anders in gedachten? Bespreek het met Bob, er is van alles mogelijk!

Hapjes & drankjes

Zorgeloos genieten

BBQ op het water

Van de Keurslager

Maatwerk

Jouw wensen

Populaire routes

Bob vaart je door de mooiste plassen, meren en polders in het Groene Hart van Zuid-Holland. Hieronder zie je een overzicht van een aantal veel gekozen routes. Heb je zelf een route bedacht? Dat kan ook! Geef je wensen door aan Bob en hij neemt de verdere zorg volledig uit handen. Voor iedere rondvaart door Zuid-Holland ben je bij Bob aan het juiste adres.

Reviews over de Cooper ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van de Cooper vonden

Interesse of vragen?
Neem contact op!