Adri huren?

Foto-impressie

Specificaties van de Adri motorboot

Vroeger vervoerde deze boot groenten naar verschillende veilingen. Daarna is de boot jarenlang door een particulier in gebruik geweest. Sinds een aantal jaar is Bob on Board eigenaar van de Adri. Deze authentieke boot is vernoemd naar de vorige eigenaar.

Maximaal
12 personen

De Adri is geschikt voor maximaal 12 personen. Met wie ga jij de boot op?

Reddingsvesten op aanvraag

Onze reddingsvesten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Opstapplaats

De Adri motorboot voor 12 personen heeft een vaste opstapplaats in Roelofarendsveen die niet gewijzigd kan worden. De opstapplaats is:

De Veense Bukker
Hazenpad 1, 2377 AA Roelofarendsveen

Dagelijks geopend
Ma. t/m vrij. van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Vanaf de opstapplaats bij de Veense Bukker kun je direct door de Veense polder of langs de tulpenroute varen.

Adri voor 12 personen reserveren

De Adri motorboot voor 12 personen huur je eenvoudig online. In enkele stappen heb je de boot al gereserveerd. De boot is te huur vanaf 1 april t/m 15 oktober. Na het plaatsen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies. Goed om te weten: bij de Veense Bukker (opstaplocatie) is altijd iemand aanwezig om je uitgebreide vaarinstructies te geven.

Op de huur van onze boten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Tip: vaar de Tulpenroute

In Roelofarendsveen, hèt tulpen-kassengebied kun je de Tulpenroute varen. Deze route duurt 2 uur en brengt je langs bijzondere verhalen. Op prachtige plekken vertellen borden deze verhalen in de vorm van inspirerende weetjes, feiten en anekdotes die de Veense polder bijzonder maken. Op verschillende kassen langs de route vind je ook een beeldverhaal van de poldersage over de Veenmeermin.

Bekijk de route in pdf

Andere beschikbare boten

Wil je geruisloos door de polder van Roelofarendsveen varen? Kies dan een fluisterboot. Ben je geïnteresseerd in een boot mét schipper, kies dan bijvoorbeeld de Cooper, Zilvervloot of één van onze andere boten. Eventueel met hapjes & drankjes te reserveren.

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Tot 24 personen

Vragen of advies?
Neem contact op!