Boot huren voor op het
Braassemermeer of in 't Groene Hart

Boten met schipper

Laat je volledig ontzorgen en huur een boot met schipper. We hebben verschillende leuke vaarroutes op en rondom het Braassemermeer. Wil je een andere route in het Groene Hart? Geen probleem! Geef je wensen door en we maken een route op maat. Ook kun je verschillende arrangementen bij ons afnemen, zoals BBQ op het water of een arrangement met hapjes & gekoelde drankjes.

Tot 12 personen

Tot 35 personen

Tot 12 personen

Tot 24 personen

Tot 32 personen

Onze fluisterboten

Wij bieden zowel fluisterboten als fluistersloepen aan. Deze kunnen gehuurd worden zonder schipper.

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Tot 8 personen

Boten zonder schipper

Ga je er het liefst zelf op uit? Dat kan natuurlijk ook! We hebben twee motorboten beschikbaar die je op elk moment zelf kun huren.

Tot 12 personen

Tot 12 personen

Populaire arrangementen

Tip! Als je een boot wilt huren voor op het Braassemermeer of in het Groene Hart, kies dan ook één van onze arrangementen. Staan jouw wensen niet tussen de arrangement-opties? Laat het gerust weten, we leveren graag maatwerk.

Zorgeloos genieten

Van de Keurslager

Borrelboot Leiden

Boot huren Braassemermeer

Het Braassemermeer is een prachtig meer in het Groene Hart van Nederland. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Door een boot te huren voor op het Braassemermeer, kun je de mooiste plekjes ontdekken. Boek je een boot met schipper? Dan laten wij graag de mooiste plekjes aan je zien.

Een unieke ervaring in het Groene Hart

Varen op het Braassemermeer is een unieke ervaring. Geniet van de rust en de stilte op het water. Je kunt ook de vele watervogels bekijken, zoals zwanen, eenden en futen. En natuurlijk kun je genieten van het uitzicht op de prachtige natuur rondom het meer. Vanaf het Braassemermeer vaar je eenvoudig richting Leiden, Kagerplassen, Leimuiden, Woubrugge, Hoogmade, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Aalsmeer.

Ontspannen en genieten op de Braassem

Door een boot te huren op het Braassemermeer kun je heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. Je kunt bijvoorbeeld een dagje varen en aanmeren bij één van de vele restaurants of cafés aan het water. Je kunt er ook voor kiezen om ons de drankjes en hapjes te laten verzorgen. Bespreek je wensen met Bob.

Boot huren in het Groene Hart

Wil je een boot huren in het Groene Hart en een onvergetelijke dag beleven op het Braassemermeer? Boek dan vandaag je boottocht of rondvaart (rondvaart groene hart) en maak hierboven je keuze. Kom je er niet uit of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Maatwerk

Voor vrijwel iedere klant leveren wij maatwerk

Persoonlijk

Wij laten je de verborgen plekjes zien met de daarbij horende verhalen

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar verhuren wij boten en bieden we arrangementen aan