BBQ op het water

BBQ op het water

Barbecueën op het water: de ultieme zomerbeleving!

Stel je voor: de zon op je gezicht, de wind in je haren, en de geur van sappige hamburgers die op de grill sissen. Je dobbert op een kalm meer, omringd door prachtige natuur, terwijl je geniet van een heerlijke barbecue met familie en vrienden. Klinkt dat niet heerlijk?

Met een barbecue op het water ervaar je de ultieme zomerbeleving. Of je nu een bootliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om te ontspannen, barbecueën op het water is perfect voor iedereen!

Foto-impressie

Inbegrepen bij BBQ op het water

Een BBQ arrangement is alleen mogelijk als je een boot mét schipper bij ons huurt. De schipper vaart de route die jij wilt en hij verzorgt óók de barbecue! Oftewel; je kunt volledig zorgeloos gaan genieten! Het vlees voor op de barbecue is van de hoogste kwaliteit en komt van Keurslagerij van der Meer. Je hoeft je geen zorgen te maken over de rook, want de BBQ werkt niet op kolen.

Het barbecue arrangement is inclusief: stokbrood, kruidenboter, tapenade, aioli, salades en een compleet verzorgde BBQ (ossenhaas, black angus burger, barbecueworst, kipsaté en een garnalenspies).

Ook voor de vegetariërs staat er een overheerlijk assortiment klaar.

* Heb je speciale dieetwensen? Geef dit minimaal 1 week voor opstap aan ons door.

Schipper

Een BBQ arrangement is alleen mogelijk als je een boot mét schipper bij ons huurt. De schipper zal voor jou de volledige barbecue verzorgen.

BBQ vlees

Het vlees voor op de barbecue komt van Keurslagerij van der Meer en is altijd van de hoogste kwaliteit.

Drankjes

Gekoelde frisdranken (Cola, Fanta, Sprite), water, ijskoude bieren (pils, radler), wijnen (rood, wit, rosé).

Hapjes

Wrap hapjes, luxe gevulde hapjes, lekker stokbrood, kruidenboter, tapenade, aioli en salades.

Duur

Een BBQ on Board duurt ongeveer 3 uur.

Prijs BBQ

BBQ arrangement: €27,50 p.p.
Wrap hapjes: €4,75 p.p.
Luxe gevulde hapjes: €6,50 p.p.
Drankjes: €3,25 per consumptie.

Wanneer

Vanaf eind maart t/m begin oktober.

Personen

Van 5 tot 100 personen.

Geschikte boten voor BBQ op het water

Zorgeloos genieten begint bij Bob on Board. Wat is er mooier dan aan boord te stappen en vanaf het water te genieten van de prachtige omgeving? Om te kunnen barbecueën op het water kun je kiezen uit één van onderstaande boten. Bij deze boten zit standaard een schipper inbegrepen.

Tot 12 personen

Cooper

Met schipper

Tot 35 personen

Hare Majesteit

Met schipper

Tot 24 personen

Zilvervloot

Met schipper

Routes voor BBQ op de boot

Vanaf Roelofarendsveen vaar je langs de mooiste polders van Kaag en Braassem. Je vaart richting het Braassemermeer, de Kagerplassen of misschien wel naar de Leidse grachten. We hebben een aantal samengestelde routes waar je uit kunt kiezen, maar we maken ook graag een route op maat. Voor vrijwel iedere vaart leveren wij maatwerk. We kunnen de rondvaart geheel volgens jouw wensen samenstellen.

Waarom kiezen voor BBQ op het water?

Een aantal redenen waarom je BBQ op het water écht eens moet proberen:

Unieke ervaring: Barbecueën op het water is een unieke en onvergetelijke ervaring. Je geniet van een heerlijk BBQ-maaltijd terwijl je vaart door prachtige landschappen.

Ontspannende sfeer: De kalme wateren en de frisse lucht zorgen voor een ontspannende sfeer. Je kunt even helemaal tot rust komen en genieten van het moment.

Gezellig samenzijn: Barbecueën op het water is de perfecte manier om tijd door te brengen met familie en vrienden.  Je kunt samen koken, eten en genieten van elkaars gezelschap.

BBQ arrangement op het water

Wat klanten zeggen over barbecue op het water ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk wat andere mensen van de BBQ op het water vonden.

Interesse of vragen?
Neem contact op!